Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je djevojka za primjer a ne one instagramuse i plasticarke. RESPECT!!!
Uz duzno postovanje mladoj sugradjanki i njenom profesionalnom pozivu, zelim da prenesem bratov komentar "Fakultet je mogla da zavrsi u Beogradu, jer u Bosni on ne postoji"...Podrska IPAK, za gdjicu Kadric, bez obzira sto nema zavrsenu skolu na koju se poziva.Svako skolovanje, pa i ono kursevackO je pozitivno.btw milioni su spremni, ove godine preko SDA zavoda za zaposljavanje, i njakih "Turistickih zajednica", gdje nema ni 0.001% Turistickih radnika.Svako dobro Bosno i Hercegovino!
Studirao sam sa ovom djevojkom na PMF-u, odsjek za geografiju. Djevojka je prava raja i mnogo pametna. Ne znam cemu ovi poneki negativni komentari. Ili smo kao drustvo samo navikli da pljujemo druge. Nisam njen i nisam joj rod. Samo naprijed Elvedina. Svaka cast. I znas sta Elvedina, ne citaj komentare molim te. Lijep pozdrav.
navikli na komentare o izbornom, uzp-ovcima i slicno pa imaju istu reakciju i na pozitivne price. svaka cast za komentar.
ˇ@TVRTKOprviKOTROMANIC Da li je kolegica zavrsila Magisterij za Turizam???Hvala za odgovor.Pitam zbog brata, da ne ide dijete dzaba u skolu......
Jaooo akademikaaa
Gdje je magistrirala “turizam i ekologiju” jer taj fakultet ni smijer ne postoje. Postoji na PMF-u na geografiji “turizam i zaštita životne sredine”, a možda bi se i novinar mogao prvo informisati, pa pisati
Djevojci svaka cast samo je steta sto je u pogresnoj drzavi gdje se nista ne cijeni
Veliki profesionalac i dama.
Ima li Turisticka zajednica tog kantona uopste web stranicu?
Izgleda da nije najbitniju stvar navela za uspjeh:"Stranacki background "
Organizovati manifestaciju STOPAMA DŽEJLE KLAVOVIĆ, kviz ZIZKO KVISKO., tunel spasa Hranjen....
procitas komentare na clanku i shvatis u kakvoj drzavi zivis i zasto nece na bolje. ljubomora i zelja da drugi ne uspije nigdje u svijetu ne vlada jace nego u ovoj rupi od drzave.
Svaka čast djevojko,samo napred.
Govorim, bosanski, srpski, hrvatski, crnogorski, crnski, gorski..... Kol'ko to vec dodje dosad jezika!?
Koliko ja ovako naših mladi i obrazovani talenata završilo na zapadu radeći najgore poslove, samo zato što misli da je na zapadu nešto bolje..
Govrim perfektno Njemacki, Ruski, Engleski, Italijanski te dobro francuski i Arapski.. zahvaljujuci tome, imam platu skoro neto 22‘000KM/Mjesecno. Ko zeli dobar život samo jezike rokaj.. mogu samo preporučiti! Umjesto Granda, Pinka, Zadruge i ostalih tv emisija.. uzmi knjigu i napravi sam od sebe show! Dubai, Monte Carlo, Maldiven.. sve je realitet
kakav si za posuditi?
Bravo Elvedina.
Kakve veze imaju jezici? Sve je to fino ali mani se vuko_ebine od Gorazda, svi su tvoji sljegli u Sarajevo u SDAoo, tako da dok se ne uclanis sve je to mlaka voda..
Kad neko priča puno jezika ne znači da je previše inteligentan i poslovno nadaren. Ovo više kao reklama nekog mini oligarha