Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva li je ovo mandza? Malo nam MMF-a hajde sad i Francuskoj da dugujemo?? Tako drze pola Afrike u ropstvu
@FinciSejdic. nema teorije da nas neko zayebe...u vlastima imamo visokoskolovane naucnike iz svih oblasti...koji svojim znanjem postenjem i patriotizmom...nece dozvoliti nikom ni da za pfening izradi narode u BiH...
Stari kolonijalizatori. Ovo treba odj..... lagano
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako nam oni ne pomognu nece niko,Mitterrand je najbolji primjer njihove velikodusne pomocu.Sta hocu reci SIKTER
@strijelaccc a Jacques Chirac?
@strijelaccc Ove Francuze treba držati što dalje od sebe. Toliko puta su se postavili kao "živi štit" ispred četnika u ratu, da im jednostavno ne treba vjerovati ni kad "poklone nose". A ne nose, niti su kad nosili.
Mi smo ove francize u I svj. ratu kad se napravi juris, tukli buzdovanima. Mrskali ih ko lubenice.
Dolaze sad kad nam pomoć više nije toliko potrebna da sebi pomognu. Glad u Africi je rezultat njihovog pomaganja. Prije korone dolazila ministrica odbrane Francuske u Srbiju i ponudila im da šalju vojnike u vojne misije u Africi. Eto to vam je Francuska. Nek prestanu pomagat Afriku da ljudi tamo dođu sebi. Nije prvi put da Bošnjo ima Francuze pred vratima i zna s kim ima posla.
Ako je ovo kao svedska SIDA, zatvaraj odmah!
@gooUser1586514782 KAO 'FARMA' :D ili oni Svicarci fol a sve GO SDA levat...ili ono UNDP sranje zeleno...sve levati NEMA vise stranaca.
Nepodljezu placanju poreza i neplacaju nikom nista cuj molimte pa nije 18vjek piz vam materina goni tu stoku genocidnu.
Odo u privatnike pa neka drz
ava vraca lovu.
Sad smo nahebali
Vidi bogati....
Interesantno je da Macron tvrdi da je Bosna bure baruta i opasna po pitanju terorizma a onda otvara agenciju u Bosni?! Po svemu sudeci ta agencija ce se najmanje baviti ekonomijom a najvise spijunazom. Sada je napokon i babojebac shvatio da je pomaganje srbima pomaganje rusiji i ako smjesta nesto ne promijeni imat ce ruske rakete na manjaci.
Bolje sa Vucicem pobratit vec da ovaj pomisli da nam pomogne najebat cemo 100% tjeraj ovog gdje on dosao nista nije dobro zavrsilo.
ko je čitao AndriĆevu Traničku hroniku, skontače!
ucestvuje u zaštiti javnih svjetskih dobara hahaha..onda slijedi duznicko zagrijavanje poslije toga ropstvo..ovi francuzi misle da svijet glup i da ne vide kako zarobljuju drzave africkog kontinenta
Sada ulazumo u zonu interesa i francuza.. znaci pocinje bitka izmedju istoka i zapada, i opet preko nadih ledja
Samo su nam francuzi trebali da malo glume svjetsku silu. Imamo sasvim dovoljno domaćih i stranih uhljeba.
Pun mi je kufer investitora koji traze bankarske garancije za investicije ni u sto
Koja je ovo vukojebina.