Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drustveno odgovorna kompanija? Ma dajte molim vas, pa nemojte koristiti i ovu priliku za reklamiranje i kreiranje imidza. Vi nista ni kompanija, a ne drustveno odgovorni, jer da jeste, red letenja bi vam drugacije izgledao.
baketova firma
Iz Kine sve vraćaj, puno je to virusa.
U uslovima kada se ne može doći do običnih rukavica i maske, imati veći avion spreman za operativno djelovanje je veliki plus.
BRAVO ljudi !!! Bravo FlyBosnia !!! Na ovom primjeru se vidi kad imaš infrastrukuturu kako sve može. Valjda ćemo se svi opamaetiti akoBogda kad sve prođe...
Ima te tvoje “infrastrukture” ako im platis 2 puta vise od uobicajenog
@majklfinli Hahahahh a infrastrukture majko moja mila, jesi ti vidio kako izgleda ozbiljnija avio kompanija. Šta ti je ozbiljno, krpljena pista, posjedovanje samo jednog aviona, prljav i prasnjav aerodrom?
I onda kaže ne treba nam nacionalna kompanija.... jasno je da je ova privatna, ali obavlja ono šta bi trebala nacionalna. Drastično je jednostavnije i smislenije...
Tako se radi menadzmentu. Nema putnika, ok vozimo maske i ostalo. Kinezi prodavali do juce jedno, danas svi nude maske i ostalo za sta Evropi i svijetu treba. Brzo prilagodjavanje je ključno. P.S. Novaalic iddiiiot !
Kad sve ovo prodje, zapamtite za ubuduce, planirajte letove za nase ljude, tamo gdje je nasa dijaspora, ne letite visoko (kakav Sangaj i Azija), otplatite dugove i bicete k'o bombona.
@LexDeus .....Avio i kompanija kao bomba? Nemoj to ziv bio :)