Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro to što radite al evo dva pametna pitanja! Što se ne spriječi već liječi? Zar nebih trebalo sve prešaltati na izvore energije koje uopšte ne uništavaju i zagađiju okolinu kao velike farme velikih vjetrenjača i solarne farme? To smanjenje nije puno učinilo zadnje zime kad je Sarjevo bilo najzagađeniji grad u svijetu. Genijalan spriječi, inteligentan riješi, glup ponavlja.
Pa kad bi vratili katalizatore na sva auta sa kojih su skinuti i propisno naduvali gume svim automobilima CO2 bi se smanjio u ogromnim količinama!
Ja budala Bože dragi, sve ublehe i obmane: https://youtu.be/8455KEDitpU
Pizdun Jerlagic koji uništava naše rijeke hvali se budalastinjama, pa mi svoju kvotu co2 ni ne iskoristimo, a zato ore rijeke gdje stigne. Jb ti tu "zaBIH" strategiju!!!
@04061992 Solarne energije nema nocu, vjetar je nestabilan. Bolje je i iz rijeka, nego iz termo i nukleo. Covjek se pohvalio ustedom u smanjenju emisije CO2, a i sama mHE to radi. Proizvodi cistu energiju i ne zagadjuje.
@04061992 Te price koje servira Kopac iz energetske zajednice su prica koja ce BIH dovesti do nestasice energije za potrebe privrede i energiju cemo morati kupovati po nebeskim cijenama iz Evrope. Isti taj slovenac koji to savjetuje ima u svojoj drzavi nuklearku koju ne zeli gasiti i ne prica kako je stetna po ekologiju, ima 1000+ mHe koje isto ne gasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)