Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko njima smije pisat kazne daj izglasajte zakon nema kazne
Mislite u genocidnoj tvorevini?
Dovoljno da Dodik poplaca racune pa ako sta preostane da podijeli familiji, teska su vremena.
Hocemo li dozivjeti da inspekcija pekare kazni
Demokratija, sam biraš hoćeš li platiti reket ili kaznu.
U Neumu niko ne izdaje racune bio u par restorana dobio pisani racun rukom, kad sam tražio kaže ne rade nam fiskalni uređaji 😂😂
Evo tko hoce da skuplja bitkoine DŽABE https://cointiply.mobi/xpr4
veći dio kafana ne izdaje račune u večernjim satima. čak ni one koje su u samoj blizini poreskih uprava. znaju da nema inspektora u popodnevnim satima.
Sad ti ovih 229 kažnjenih neće potpisati peticiju. Ili ipak hoće. Izvinite braćo, ali ide prvi, a funkcionerima nisu još isplaćene plate, a ako se ne isplate ko će se brinuti za jedinstvo rs-a. Iz džepa i džepa zajedno.
U ks je 5x vise
Da izrečene su kazne....ali kad "kumovi" ne plaćaju porez i ostala davanja nikom ništa. Šta je oteto javnog zemljišta samo ptice znaju. A još je entitet platio legalizaciju itd.
Kolike če kazne biti Dodiku i ostalim?? Nerade a primaju plaću a to plačaju upravo ti koje ste kaznili!!! Ma nije ovo apsurdistan ovo je kanta za smeče!!!!
A u federaciji se nastavilo podmicivati inspektore i kriminalno raditi te unistavati drzava. Kriminal u sprezi sa vlascu potaknut lopovskim mentslitetom.
A oni što rade na crno,da li njih neko kažnjava,ovi makar plaćaju nešto državu,prvo stanite radu na crno pa onda fatajte ove što kao ne izdaju račune..
A zasto ne oboje zajedno?
Od ponedeljka ide punjenje budžeta nase drzave Republike Srpske.... cim mujo zine na granici ide kazna, pa apsana.... a u apsani zna se šta ide 😂😂😂