Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije koje su uveli Rusiji konačno imaju efekta.
E sad je naša šansa, da uzmemo keš, da ih obučavamo kako se ponasati u krizi. Jer, mi smo stalno tu, experti za fukaranje.
Treba sletjeti na Heathrow da se malo stekne slika na šta će ličiti svijet u kojem je Indija vodeća sila. Dijelovi centralnog Londona liče na pakistanske vukoyebine. Istorijska ironija je da Britaniju temeljito razvaljuju karikaturalni debili iz konzervativne 'elite' koji bi mame i sestre prodali na aukciji.
Zakuhali su rat u u Ukrajini te napravili ogroman problem svima nama.
Cuj ti balkanoidnih strucnjaka kako komentarisu VB, omg. :D Ne brinite vi bolan za VB i ostatak Evrope, vidi na sta Balkan lici.
Balkan ima problem zbog utjecaja i prljavih igara VB i ostalih sila. Treba ih odhebati i mir će biti.
Posljedica Brexita, kulovi. Nema vasa majcica RuZZija nista s tim
Je li onda poenta ekonomije smislit način da oni potroše to što imaju , te pare što uštede?
Sta onda mi ovdje da ocekujemo
Evropa polako ali sigurno propada.. Kad sam ja govorio za one mjere da su idiotizam i gluposti, samo jedan projekat da se sjebe ekonomija i zivoti ljudi..
Treba ih preporucit da ubuduce tebe slusaju.
Velika Britanija je hrabra i odlučna zemlja i istrajat će u svemu.
Rusija razvalila zapad. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada!