Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomoći će Orban, Mile, AV i Lukašenko. Nema zime.
Ode i rublja i citava drzava u sunovrat. A mogli su i dalje biti lazna druga sila svijeta, ali ne da djavo mira, oni bi malo da ratuju. Ameri su i Tito i bog na planeti, svidjelo se to vama ili ne.
Nakon sto Putin nije umro od teske i neizljecive bolesti i nakon sto ga Prigozin nije svrgnuo a dugoocekivana ukrajinska ofanziva nije pokazala rezultate sada je na redu propast rublje koja je trebala propasti prije 2 godine.
Netreba zaboraviti da rusi imaju resurse. To ce u buduce odlucivati ko ce opstati.
Kad vam slomiju valutu niste nigdje prispjeli Zato bogati Rusi drze eure
Zna li klix gdje se mogu kupiti rublje ? Nakon ovog clanka zelim da ih kupim.
Teroristicka drzava propada bez povratka. Jadni Bosnje antivakseri mutavi.
Nema od Rusa ništa 🙉 bili su bijeda sada ce biti još gore 😀😃😄
Bili na papiru druga vojna sila, ratom propali kao kauc. Ako imas privatnu vojsku paralelno sa regularnom, nema tu nafake. Kada nemas sistem, sve se urusava kao kula od karata. A sta ce tek biti kada putin ode. Anarhija gora nego nakon raspada SSSR, obzirom da sad svaki tajkun ima svoju privatnu vojsku.
Uzdali se Rusi u žestoku zimu i onda popušlić. Kada dopustiš sebi da zavisiš od meteoroloških uslova nisi ništa bolje ni zaslužio.
O, malorusi, kako stoji štednja u rubljama :)))
Sve mi je jasno, ali jedno nije. Koliko rusofili i njihovi botovi mogu udarati minuse na komentare ...
ma i Ameri lagano propadaju. Ide sad Kina i Turska lagano
Nije zapad blesav, oni imaju istoriju kako shebati nekoga ili neku zemlju. Jednostavno Rusi su se grdno zahebali kad su napali Ukrainu. Vjerovatno su mislili da ce proci kao i kad su uzeli Krim. Sad vas je zapad uhvatio za damu i zavrtat ce vam ih dok vam oči ne ispadnu. Ne moraju vas poraziti vojno ali ce vas shebati ekonomski tako da ce te podici bijelu zastavu prije nego sto mislite.
Vanredni raspad Teroruske Federacije!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ovakav-potop-nitko-nije-ni-primijetio-rusija-je-financijski-slomljena-15364833