Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje u svijetu drzava pomaze gradjanima. Neko sa 100 eura, a neko placa i pune plate radnicima dok ne rade. Nas ogromni aparat samo sisa pare i samo se njima isplacuju (nezasluzeno velike) plate.
OVO SU ONI STO IH JE DODIK POVALJAO ZA MILIJARDE KAD JE NAMJERNO BANKROTIRAO BANKE PO GENOCIDU I UZIMAO IM DEPOZITE IZ FBIH.
Otpisite raji dugove, imate vi para da jos 100 puta toliko otpisete raji dugova. Banke i Osiguranja su najveci lopovi a ova nasa vlast ih brani jer su isti ko i oni, da su ljudi pametni da vam nista ne placaju lihvari smrdljivi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Agencija za bankarstvo FBiH (FBA) - Totalno beskorisna organizacija uhljeba - koja se mora ukinuti - a uhljebe unutar nje poslati na biro rada bez mogucnosti dobivanja naknade jer su upravo sjahali sa budzeta. Ko je za ukidanje ove uhljebske organizacije? Lajk ko je za!
I FIA( Plac za djecu 3-ce generacije UHLJEBA) ADA Novalic!
Ne bih kredit nikad uzeo u Životu
Male banke rade svašta u BIH. Rade van svih pravila i kontrola, neće izdobriti
Manje Gaši uzimo kamate od ovih.
Samo da primimo vakcine wve ce se ovo rjesit.
Banka preuzima kolateral ako ne možeš vratiti kredit. Tako je dogovoreno prilikom dobijanja kredita.
Isfaširaj taj kredit i napravi ćevape, onda uzmi još dva kredita za lepinju ozgo i dozdo, a umak ostavi narodu da umače sindikalni kruh
hebo ovo prvo obnovit vozni park i povecati osnovice nasim dragim uhljebima....
gasi protektorat
Jedina mjera pomoći koju je naša vlast usvojila je povećanje osnovice za budžetske korisnike na nivo iz 2012 (sebi povećali plate), to je sve. Budžet pune kaznama od po 500 KM koje pišu ojađenim i pokradenim građanima koji nemaju da plate ni režije a ne te glupe kazne, koje su protivne odlukama Ustavnog suda. Realno mi smo kao narod digli ruke od države dok ovo sve gledamo i tolerišemo! Nek nas ne začudi jutro kad neko kaže da ne postoji BIH!
Slijedi kolonizacija putem Austrijskih banaka
Nek produže moratorij, nije im nikakav problem s obzirom da su podigli cijene usluga i transakcija za 100%. Samo na mjesečnom nivou mi firma banci ostavi 300KM na uplatnice, vođenje računa 19.90KM. Jel vam malo??? Navlače nas na elektronsko bankarstvo koje sad jeste povoljnije a koje će u dogledno vrijeme poskupiti
Tik Tak...
Super. Sad jos više treba zatvoriti državu da jos veća cifra bude. Afričke zemlje su počele vakcinisati ljude a mi nemamo pojma ni kad će doći vakcine. Tarzan će primiti vakcinu prije nas. Bravo političari. Bitne su mjere i zatvaranje objekata a vakcina neka dođe kad nam neko donaciju neku pošalje.
FBA sere, ovi procenti su bili i prije korone
Banke pomazu klijente... Kako? Da bi dobio moratorij, trebalo je da dokazes da je Neal Armstrong sletio na mjesec, i to original snimak, kopija ne dolazi u obzir. Toliko su bili susretljivi.