Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha. Pred izbore med i mlijeko, poslije izbora sada idu kamate opet gore. Od obnove zgrada urusenih u zemljotresu takodje nema nista. Ovce namagarcene isto kao i kod nas. ;)
Kažu i mage ima više pameti nego oni koji očekuju da im drugi pomogne
Ahhahahaha de se ti potrudi oko svoje avlije malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smiješni su mi ovi koji veličaju “Sultan Erdogana” kao nekog ko se protivi visokim kamatnim stopama i prkosi trulom zapadu. I dok je na zapadu kamatna stopa centralnih banaka od 4% do 5% u Turskoj bila duplo veća a sad više od tri puta veća. Toliko o legendarnom borcu protiv visokih kamata i dobrobiti običnog čovjeka.
Kasno Marko na Kosovo stiže, ovo je trebalo uraditi davno. Pred izbore se sa inflacijom bori smanjenjem kamata što nigdje u svijetu ne postoji i samo pogoršavaš stanje povećanjem ekonomske aktivnosti. Iako je ovo korak u pravom smjeru s ekonomske tačke gledišta, ogromna šteta svima je već učinjena, a stanovništvu će naredni period bit najizazovniji.
Erdogane, zar nije kamata haram?
Podrška turskoj. lijepa je to zemlja i dobar narod. Narod im je vrlo prijatan, susretljiv i radin. Ljetujem u turskoj godinama, ogroman broj turista, nikad nisam naišao na kriminal, prosijacenje, razbojnistvo...
Jel se kupas s erdom ili sam hehe
Zar sultan nije rekao da je kamata haram od kud sad to.Njega treba za muda objesiti, unistio je liru do balcaka i sad pokusava da se vadi.
Ooo Turci,mozda da mi sada vama pomognemo ko vi nama,aa?...pa evo,saljemo vam selame od Baketa sultana i hvala vam na stotinama kapitalnih projekta u BiH,stoko
jbt samo rusi imaju vecu ref kamatu
poklekno sultan. veli, nije se lako s rogatim bosti.
Mora to jos ici prema gore za spas
Da se lova ne stampa po potrebi ne bi bilo inflacije, a samim tim ni sustinske potrebe za radikalnim kamatnim stopama.
Davno trebalo. Nazalost inflacije je rak rana za ekonomiju, a u Tuskoj je vec poodavno dvocifrena. Ici ce kamata do 25-30 posto do kraja godine u Turskoj. To je neminovnost ako se zeli zaustaviti dalji pad lire i normalizovati monetarna politika u Turskoj. Bez zdrave monetarne politike nema zdrave ekonomije.
lira se svejedno i dalje raspada.
Ima li sad jeftinih nekretnina na moru kod njih? Pitam za jarana i jaranicu
ima. opet je jeftinije na Turskoj obali nego u Tuzli i Sarajevu.
Još uzdiži i glasaj za brkicu dragi moji Turci. Kaže samo sultan nek se odupire zapadu, a narod gladuje. Ma neka sami svi sebi vlast biramo.
I opet glasaju za Erdogana dok kriza ih unistiva konstantno od kad je brkica na vlasti. Ali ni kod nas nije bolje.. SDA pokrali i izdali sve sto se pokrasti i izdati moze i bosnjo opet kuka za njima. Aj ti sad skontaj to mentalno odstupanje
PREDizborno obećanje? 😂😂