Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje završe sve ove pare?
u džepovima uhljeba
@Indigont kod komsije, ratni vojni invalid, citav zivot proveo u podrumu!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Postoji posebna putarina 0.1 KM za izgradnju autoputeva , a Penisu malo, još bi ? Nek zavrće ruku malo svojim stranačkim tajkunima da manje kradu OD NARODA pa će biti i više para. Dragan Čović je posebna priča !
MAŠALA, u BiH najveći pad nezaposlenosti ove godine u Evropi, a nisu uvedene akcize. Eh da ih je bilo samo su one mogle izazavati toliki pad nezaposlnsoti, al kako eto nisu usvojene ostaje vulgarno obrazloženje: ODLAZAK MLADI IZ TE TVIJE BESPERPSEKTIVNE ZEMLEJ !
problem je sto se indirektni porez uvijek prevaljuje na krajnje potrosace, tj.gradjane preko kojih se lome sva povecanja cijena ako i to sto ne kupuju robu iz prve ruke. prema tome sve je po ledjima krajnjeg potrosaca.
vecina toga je od UVOZA
kazem ja da ovde u BiH ima sasvim dovoljno para za štošta, samo da se ima poštena tzv.vlast, a ne ovi lopovi, zlotvori i hohstapleri , ali ne , oni hoce da jos zavuku ruku u nase džepove, vazda malo parazitima
Vučićevih 5 miliona izgledaju prema ovoj sumi sića, ali hvala mu što je dao da se Bosna i Hercegovina gradi mada će to Dodik i njegovi kneževi pola sebi odvojiti. Politička mafija se sofisticirala.
Jbt ovi samo prikupljaju: 1.Ne vraćate na vrijeme, 2.Derete šta stignete, 3.Vraćate ali kome i kako 4.Koliko još ostaje vama i kod vaših zaposlenika itd. Nemojte se kitit tuđim perjem sve smo mi to platili i još vam je malan PDV od 17% pa ga treba dignuti na veću stopu.
Bas smo rekorderi kao i onaj ruski dug ispari se.
Trebalo bih malo kvalitet Papira zamijenit u svih Novcanica KM. Kada stavim 100 KM u Dzep i napravim dva koraka izgledaju kao kod Komsinice Ponjavica koju nije tri godine oprala 🤢
odakle ti lova frajeru, odakle ti looova?
Malo majku mu, uvedite akcize!
Sve mirise na recesiju dogodine... slicno kao 2008...
Uprava za dikretno otimanje, za Dodika i kompanjone iz Fderacije! Dusu nam uzese a mi sutimo ko p..de. Fuj.
Sve ce to mafija da isisa SDA=MAFIJA
Ne zna koza nostra da guli kako ridji jarac zna da guzi.
I kažu nije zaposleno novih 30- tak hiljada ljudi :))
Lesinari
ovo su ogromne pare, štošta bi se moglo od njih, ali ne završe gdje treba, to je očigledno
došla dijaspora .. medjutim, sad kad krenu naplate kredita, kamata, potraživanja, dugovanja .. biće kuku lele, zaštitimo nacionalni interes