Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jarane, ko zapadna njemacka i istocna :)
evo sto je Mile bucan sa nacionalizmom i provokacijama zadnjih dana :) kokuzluk udario na vrata
samo radite, dobrijeh bosnjani.. samo rad ali pametan rad.. ne treba kamenje tucat, kev tastaturu kucat
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
I tih 27 miliona na zastave srajbali
Ubrizglo mile par miliona u zastave da skoci bdp
Od 27 miliona, 20 miliona zaradili u FBIH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nama u RSu je drago kad nam baja zapjeva i kad priča protiv amerike, i slama nam je slatka kad mu čujemo glas🤣
Ma nema, republika napreduje samo tako. I sve nekako imam osjećaj da je dosta republikosrba pazarilo u FBiH.
ja nisam marke potrošio, znači po stilu života ja bi trebao u manji entitet preseliti zato što manje i trošim, nisam ja za ovaj federalni krem de la krem...
sad će Tageltija opet promijeniti procenat za raspodjelu PDV-a u korist republike mrske sa pojašnjenje kako su oni štedljiviji i zato im treba dati više.
To što je otkucano i prikazano, a gdje su kod svih kase na "dupli" klik, zaokružimo na 400 mil.
Mi ne slavimo sve što zapad gura. Samo vi učite djecu tuđim praznicima. To je dan kad su crnce prodavali pa će i vas ubrzo. Dokaz je i kliksUS koji briše sve antiameričko.
još da su ovi u FBiH pošteni i da ne gledaju samo lične interese gdje da "zavrnu" javnih para , taj jadni i bedni beiha entitet RS bi se očas kupio i asimilirao u normalnu državu BiH
Isto Ameriku da porediš sa Burundijem
Umjesto da poguraju stvari da idemo u EU i NATO da svima podignemo standard i da budemo sigurni od rata oni stalno koče.Imaju parlament, vladu, obrazovanje, nezasluzeni dio finansija, drzava u drzavi, ali sijeku granu na kojoj svi sjedimo.
Srbovanje je vaznije,od,,para,, se ne zivi.Samo srbujte srbi pustite vi fbih,ta ce oni.🤣
Srbuj makar slamu jeo 🤣 mather u čka 3.14
PDV-a skoro 60 miliona, DODIČE hoš kredit daće ti ga Helez povoljno.
RS nema fiskalizaciju u veleprodaji tako da za razliku od FBIH nije obuhvaćen promet veleprodaje nego samo maloprodaje u RSu, FBIH fiskalizacija bilježi promet i maloprodaje i veleprodaje. Članak je nestručan i tendeciozan, ne oslikava pravu sliku prometa, a da je FBIH dobrano zapad za RS to svakako (al je promet veći od 27mil.).
nema kod njih kontrola za fiskalne uređaje sve to ide u privatne ruke, drugo taj crni petak, znate li šta znači, poslije završetka berbe pamuka rasprodavali su se crnci berači pamuka, petak je odabran kao dan rasprodaje i po tome je dobio naziv CRNI PETAK. Pamet u glavu.
@trabakula Ti si primjer primitivnih ljudi koji vjeruju svemu sto procitaju na internetu. Malo dublje istrazite pa cete vidjeti da nema crni petak veze s tim
Ovo je pravi odnos 11-01, hej predsjedniče svih srbski zemalja Dodiče, Bošnje vas uništile finansijski, a mi bi da se cepamo a valja sutra na poso u Federaciju, oni su nama bolji od Njemačke.