Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smanjili plate i naknade u institucijama za cijelih 7% usteda 18 miliona sa samo 7 % umanjenja hahahhaha a djeci samo 19 miliona manje hahahahah, demobilisanim, raseljena lica i invalidnine 43 miliona umanjeno i tu se vidi da je ova vlada bas onako strucno raspodijelila rebalansom budzeta. Tacno bi volio da ovo jos potraje da vidim kako bi nastavili ali zbog ove sirotinje po federaciji daj boze sutra da obasja sunce
@LordAjdzent dno dna. Imace se kad kajat.
Rezalo se sirotinji i eventualno onim botovima, uhljebima i politicarima nikako to ne diraj pa makar drzava bankrotirala.
I nigdje ne pise kada oni misle pare da uplacuju za plate i doprinose onim osobama kojim je zabranjen rad!!!
Po mom misljenju, treba jednostavno uvesti 21dnevni potpuni karantin Nema ni u prodavnicu pa cak ni na balkon. Djeci po potrebi produzit karantin na 30 dana jer se djeca najvise okupljaju i izlaze. Tesko bi virus opstao i nakon toga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strava i užas, ovi stvarno žive na svojoj planeti, sebe su osigurali a sirotinju ko jebe.Čitam i ne vjerujem.Puteve zaboravite,socijalno ugrožene također,invalidi nek crknu,obrazovanje dokusuriti, ali vozni park ce biti. Ne dao bog da su sebi srezali previse plate.pitam se hoce li im i ovo 7 % biti previse.Sta je ovo ljudi,zar cemo samo sutiti i trpiti?
Da se "samo ljubavnicama" uskrate izmišljeni poslovi po ministarstvima,opstinama,Telekomima.. uštedjeti ce se sigurno 200 miliona KM!
Čuj nema doplatka a neka budala reče biće bebi bum poslije karanteni sad ga valjda vadit mnogo prije umjesto petnaest biće deset prvacica po odjeljenju
Vlada donosi korona zakon.... Šta kaže visoki predstavnik posto on vlada kada je vanredno stanje?
Vidim kojekave komentare al niko ne spominje UstavU Usatvu lijep piše da se parlamentarcima i ministrima EN SMIJE SMANJIVATI PLATA Sebe su čak ugradili u Ustav Ko ne vjeruje nije na odmet pročitati Aneks 4 član 2.......
I ono malo podrške kulturi, sportu i djeci sa porodicama precrtali. Pametno,.. kultura nam ne treba, treba nam politika.
Posto su BiH politicari opet dogovorili dizanje MMF kredita, zanima me kakve koristi imaju BiH građani koji nemaju drzavni posao, zasto BiH građani koji nemaju nikakve koristi od MMFovog kredita ce morati taj isti kredit vracati u buducnosti kroz poreze i etc.
To je bio uslov MMF-a da bi se dobio novac od 330 miliona.
hahaha donosi...nije nego odnosi, vidi se sad nesposobni drzavni aparat parazita i uhljeba koji ama bas nista nerade tako da im je isto...
cemu rezat investicije kad treba pojacat investiranje. socijalana davanja i administracija svakako rezat niie vrijeme za te stvari. samo u privredu krhat pare i to se vraca sve dvostruko.
POLICISKI OBAVEZNO POMJERITI OD 21 SBOG IFTARA I RAMAZANA.
Sto se ne govori o tome da FBiH isplacuje subvencije kladionicama i automat klubovima kao intervencija zbog korona krize, cak su im prvima poceli davati pare, a hoteli su jos na cekanju bili. Sve to prolazi ispod radara javnosti, ono ne daj boze da kladionice propadnu, a za drugo lako cemo.
Donijeće veliki k... Šta dalje da pričamo i komentarišemo kad je vječiti presjednik sindikata protiv smanjivanja plata državnom sektoru.
@DunjaWasHere, uz to kakav je to sindikat koji se plaća iz budžeta!? Nezavisan? Nikad!
Treba nekom ebat mater kvalitetno.REVOLUCIJA.
Doprinos najviše su bile kazne koje ste pisali porodicama koje zajedno žive skupa, jedu skupa, ali kad se izađe napolje moraju držat metar/metar i po rastojanja iako su bili skupa u automobilu. Hvala vam sto udarate po dzepu sirotinje, a sminkere bez maske pustate.