Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su pare za njihove bijeloevropske uhljebe, šatro eksperte. Kao pomoć nama a razdijele konsultantima, kriminal, na golemo. Samo oni su Europa.
Sve rade kako bi nas mogli ucjenjivati, nikakve pare ne treba uzimati.
Satler bolan ne bio dajte nam koju milijardu kada možete propaloj Ukrajini možete i nama da živnemo malo!
Ne da. Zna da će političari to podijeliti između sebe kroz razne ozakonjene mutne radnje, a radnicima i penzionerima i dalje sadaka.
Nema carinika koji nije bogataš, bilo u nekretninama ili kešu. Znaju se tarife za sve što se radi. Posrednici u primopredaji su špediteri. Dobiti kompletan materijal za vikendicu je normalna pojava. Biti carinik je deset puta unosnije nego biti dr.spec.prim. bilo čega.
Satler(a i ostali zapadni palamudi) kao kave pudlice igraju oko svih rusitelja ustava,kriminalaca,lopova,”nositelja evropskih vrijednosti”…. Dodik sa citavom svojom svitom im bukvalno j… mater i opet nije sporno s njima suradjivati,doavati ima itd
Gdje god se milion spomene, bez izuzetka na nekoj od slikâ ispliva neka od poznatih glavusâ
Stručnjaci za malverzacije to da