Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li koji humanitarni broj neka im rusofili doniraju...
samo 95 mrd??? jučer čitam da je elon musk od oktobra 2021 do decembra 2022 izgubio 220 milijardi dolara... i sa 350 pao na 130 mrd. te sada nije najbogatiji na svijetu... ako su ovi svi skupa izgubili 95 mrd. onda to nije ništa...
Ma sve su to samo virtuelne pare, to nisu stvarne vrijednosti. Fazon Kim Kardašijan objavila na Insta da joj je zabagovao taster za staklo na Tesli i Musk izgubio 200 milijardi.
Nisu izgubilo nego im je protiv pravno oteta lična imovina, otimali ljudima brodove po svijetu upadali u kuće ko teroristi.
Trebalo je to poklat jos dok su na zapadu bili
Neka izgube sve pa da moraju radit kao normalan narod
Kad skontas da Abramovic kojeg zna citav sjvet ima 7,5 milijardi a jedan vepar dodik ima 3,5 onda svatis da je u ovoj drzavi kriminal i korupcija na maximumu
Skupo ovo džubre od Putina ... Preskupo, valjalo bi se njega riješit k'o i isluženog konja ...
Treba i dalje pojacati sankcije Rusiji. Nije normalna zemlja
Nije ona normal a država ona je super sila.
A tek koliko ih je glavu izgubilo
To su špekulativni iznosi....objektivno nisu puno izgubili
20 godina je putin upozoravo ruske bogatase da ne ulazu na zapad...sami su krivi
Koliko ih je kroz prozor popusilo foru? 🤣
Izgubice oni sve i glavu mrsku sto nose odvratnu 🤮🤮🤮
Ko ja kad izgubim po marke, ne osjetim...
Imao, pa nemao! Najteza kletva.
Kako došlo, tako i otišlo
Po nabavnoj