Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija BiH je presmjesna, ali je za RS Monte Carlo :) :)
ko ce otplatiti dugove ako RS proglasi bankrot, federacija i država BiH ili neko treci
Kapetan Niit FBiH a niti BiH nisu "zirant" RS-u. Dug bi se placao onim sto RS jos ima, a to su prirodna bogatstva I Elektroprivreda. A nece jos dugo potrajati dok ili Vlada RS-a ili penzioni fond bankrotiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SUMSKA je izgleda bas NA APARATIMA!!! U prvih 9 mjeseci je PAD izvoza u RS-u inzosio famoznih 25% posto, a ukupan RAS izvoza Federacije 20%. Prema Zavodima za statistiku (FBiH I RS-a), za cjelokupni ekonomski rast u BiH je odgvorna Federacija, dok su u RS-u SVI mjerodavni parametri U PADU.
Jasta je nego na aparatima. A duse drage, oni bi nezavisnost nekakvu, kaze Mile jaka Srpska :)) Joj cirkusa :))))
Vuče nad dole ova RS.
Sad će neki jado da zaplati. SIPA će ga privesti pred kamerama i uzeće mu golfa dvicu.
koliko od toga (u oba entiteta) je dug javnih firmi, koliko dug firmi povezanih sa političarima, a koliko obična svijeta?
Aahaha ovi Bosnjaci su stvarno tupavi, stvarno misle da ce ove stvari da uticu na neka velika desavanja poput ukidanja ili otcepljenja RS.
Budala ima svugdje! Ali sa jednom stvari su u pravu: RS je za razliku od Federacije BIJEDA i zauzima KRAJNJE DNO skupa sa Kosovom, Moldavijom, Ukrajinom i Bjelorusijom! Kakva god da je situacija u FBiH, ona je DRASTICNO bolja nego u RS-u. A da ne pricamo da su plate (ukljucujuci topli obok), penzije, poreski prihodi i ekonomski rast Federacije daleko ISPRED RS-a, a Boga mi i ispred Srbije i Makedonije. Naravno sve racunajuci po glavi stanovnika.
nesto mi malo smradova na ovom clanku:)hahah..misevi..:)ugasit tu izdrkotinu sto prije..
ma kakav.ba dug, sve je to kratkoga vijeka
RS nema more ali ima zato dugove da pliva u njima. #Respect!
ismijavanje servije
Ne sekirajte se,sad ce,pocetkom Februara kredit MMF-a za koji ce i Zuti kasikar dati saglasnost pa poravnajte stanje,jer ne donosite valjda za dzabe zakon o radu sada u Decembru.
koncano cemo imat Bosnu i Hrcegovinu bez Entiteta.
od kada nisam vidio digitron jbte😄
dok ne stave zabranu na kompletnu familiju, onda ce se tu mozda nesto i rijesiti... a ovako pojedincu stavit zabranu da ne moze osnovat firmu,je smijesno. Osim toga, nemas da platis - haj u zatvor. Tu se javlja drugi problem... puni zatvori...
nesto me ne interesuje RS,nego me interesuje FBiH u kojoj zivim i kolika je suma dugovanja ovdje kod nas i kako da niko krivicno ne odgovara zbog dugovanja (direktori, menađeri i sl)?