Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saće admini sa Klixa da vam pojasne ovaj naslov i kako rast vrijednost može negativno da utiče🤣🤣 Komedija
Hahahahahahhaha evo u soku sam! Bel zna nesto sto ne zna niko
Zanimljivo, rast rublje bi mogao negativno utjecati na rusku ekonomiju, a rast dolara je pokazatelj snage američke ekonomije. S druge strane, pad vrijednosti turske lire je znak slabljenja turske ekonomije, a pad vrijednosti eura je nešto sasvim drugo. Pa dokle više, majka mu stara? 🤣
Dobar
Ti svi vi sto govorite da je rusija jaka , autobus i za moskvu, da vidite kako ce vam biti ljepo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da nije smijesno bilo bi zalosno, brisi ovaj clanak pod hitno
Rusi koriste americki recept jacanja ekonomije u zemlji,kopi-pejst
"prihod od izvoza nafte i gasa, koji ulazi u oko 45 posto njenog federalnog budžeta" Onolika država i oslonili se samo na ono što im je majka priroda dala......
Lazi na kvadrat postaju lazi na kub.
Propada Rusija kad je rublja jaka, propada kad je rublja slaba, sljedece dvije sedmice su kljucne
I rast dolara na američku?
Ruska ekonomija je ionako u banani
to ti je kao kad bi 1KM vrijedio 5 EUR,..primjer ..porcija cevapa 5 KM i kad pretvoris u eure kosta te 25 Eura..nije niko lud iz inostranstva porciju cevapa platiti toliko,tako ti je i sa rubljama
hahahaha pa u ovo samo teski re tar dirani debi li mogu da vjeruju.
Joj kako su providni, ko da je neko glup. Najbolje za Rusiju da đabalesku plin daje za EU, e pa ne može. Eno vam tetka fon der lajava pa nek nađe plina đabe.
E jbg sad hahahaha
Srpskoj bot agenturi, prije nego pokuša sa šprdnjama na tekst, savjetujem sa nauče kakve posljedice na domaću ekonomiju može imati deflacija valute. Neće niko htjeti sa kupuje tvoju robu ako je ti fiksno cijenis npr. 1000 rublji, a njega to iz mjeseca u mjesec kosta vise. Sto bih ja onda uvozio psenicu iz Rusije?
Hahahahhahahahahah samo jaca domaca valuta na klixu steti ekonomiji. Ehh klix strucnjaci.
Moo..bleee blee..moo
Ma znate koliko me zaboli? Ali iskreno rast cijena svega u BiH mnogo utiče na moj budžet i mogućnosti da kupim djeci i patike i novu jaknu i pantalone i igračku. Pišite malo više o našem budžetu i greškama naše Vlade šta me boli briga za Ruse!
To ti je posljedica tiskanja novca zbog kovid poticaja itd. Čak ne mora ni BiH tiskati novce, na nju se kao malu ekonomiju prelije sve iz Europe i regije.