Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su bili milostiviji u prikupljanju harača .. i darežljiviji
@gradjaninsasela .. dokazano
Malo je to, mooglo se prikupiti i 10 milijardi ali bi stopa mortaliteta bila 95%. Kapitalističke krvopije se još i hvale koliko za koliko su osiromašili građane ali ne navode koliko su građana poslali u grob.
Što je najžalosnije što ovaj nova ide za krpljenje budjetskih rupa, a sve te rupe su izazvane viskom rodbinske administracije u drzavnim institucijama, njihovi regresi, topli obroci, odvojeni zivoti.. itd..
Paraaaaaaa nemaaaaaaaaaaa.
Kažu sve će podijeliti na dječiji dohodak... Crni humor u BiH
Moze bit za toplog :)
Jucer sam svjedocio kad je neki momak dovezao nanu u dom zdravlja svu u bolovima. Sama krenula jadna zena sa stapovima u rukama. Nigdje nikog nema, sama zivi. Molim vlast da od ovih poreza u svakoj opcini izgradi dom sa 150 kreveta zbog ovakvih socijalnih slucajeva kao i da zaposli njegovatelje da ne hrli raja u Njemacku.
Pa gdje su pare do vraga...vazda citamo rast prihoda rast prihoda a zivotni standard sve nizi..cijene vazda skacu plate se smanjuju Donacije za sigurnu kucu obezbjedzuju penzioneri Nemojte zahebavati vise sa ovim prihodima ili nam imenujte majmune koji taj novac prelijevaju na svoje privatne racune da ih...
Prihodi od poreza sve veći a mi se sve više i više zadužujemo. Kako? Sreća pa je propao ovaj zakon o povećanju akciza. Mislim da su sve ovo ublehe koje nam pričaju, kao i Bakirove da je već zaposleno 50000 ljudi ili Fadilove da se dosta uradilo na gradnji puteva ali da se to ne vidi.
Prije milijardu minuta Isus je hodao Zemljom. Sve o novcu je laz, a najmanje da je to on realna vrijednost.
nemogu oni skupit pdv-a kolkiko moze banda politcari da pojedu i pokradu,sve tu bandu metkom u celo,nema nam druge
145 miliona vise :)
HAJMO TABELU KO KOLIKO UPLACUJE POREZA, PO KANTONIMA, PO ENTITETIMA!!!
PA DA SE TO USPOREDI KO JE KOLIKO DOBIO I SA BROJEM ADMINISTRACIJE PO NACIONALNOSTI, KAO PRIHODI I RASPODIJELA OD AUTOCESTA!
A NE BI BILO NA ODMET I PRIKAZATI KOLIKO JE KO U POSLJEDNJIH 25 GODINA PO ENTITETIMA UPLATIO BANKOVNIH GARANCIJA, A KOLIKO JE KO ISPLACEN ISTIH ZBOG BANKROTA BANAKA, KAO I UPLATE OD REGISTRACIJA I POREZA PO ENTITETIMA, KAO I ISPLATE OD ISTIH PO ENTITIMA ZA CESTE I AUTOCESTE!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nastavili ste sa lihvarenjem.........i cijediti narod............
@gradjaninsasela uzese i dusu od privatnika..............
A obrnuto tome nastavljeno je smanjenje mjesecnih prihoda radnog naroda BiH