Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi drugi imaju takve kartice vec godinama!
hahahahahaha, bas citam i ne mogu da vjerujem da im je ovo vijest... cuj chip kartice, kontam sta li je sad to...
Hahaha, uranili zuti?! Kasni se svega par svjetlosnih godina za ostalim bankama :-)
Odobrite mi kredit mamu vam je*em.
Pravite od nas robote i robove, a sve je to plan koji su Cifuti jos 69 godine usvojili i evo malo po malo ga sprovode u djelo dok ne zavladaju svijetom, a vec vladaju iz sjene.
NjV: Katolički golman Slovačke u meču s Grčkom pustio loptu saigrača u svoju mrežu i tako Grcima donio 3 boda čime je katoličke Sekta namjestila da se "repka" papinske kolonije BiH "trijumfalno" kvalifikuje na prvenstvo "slučajno" na tzv. Crni Utorak 15.10.2016 (zbir 13) - jedan od najjačih okultnih datuma zla po toj njihovoj poremećenoj numerologiji; napominje da bi ovo moglo značiti i da se "repku" priprema kao žrtvene jarce za ritual LIKVIDACIJE npr. obaranjem aviona na putu za Brazil - a nakon što je propao pokušaj likvidacije 7 rukovodilaca obaranjem aviona prošli put na putu za Brussels (pa sad svaki ide svojim avionom), te i masakra parlamentaraca okultnog 6/6/2013 (zbirova 6/6/6); podsjeća da je pogibija Manchester Uniteda u avionu dana 06/02/1958 (zbir 13) sa 38 (11) putnika po mnogim bio ritual prinošenja žrtve za "uspješno" uskrsnuće nove Rimske imperije "EU" - pod imenom Evropska Zajednica 1/1/1958 (7) a engleski tim žrtvovan 36 (9) dana nakon: http://tiny.cc/1ekw4w
PRODAJEM KLIX CMS KOJI KORISTE+BAZA GRATIS, PONUDE NA FORUM (PM)!!
ovaj clanak stoji ve 4 dana zaredom,.,.
Ova banka ima daleko najlosiji servis, nadrkane sluzbenike, nekompetetne radnike na podrsci, katastrofa ziva. I PR im je ocigledno truba. Umjesto da ovo krisom uvedu i pokusaju skriti koliko kaskaju za ostalima, oni se jos time hvale.. Debili
Klijent sam Raiffeisen banke godinama i mogu reci iz svog iskustva da su uzasni. Pocevsi od "gospodja" na salterima pa do e-izvoda koji su nidje veze-blago receno. Platforma za online banking cesto ne radi i tako bi mogli nabrajati u nedogled. Zasto sam jos uvijek njihov klijent, ne znam! Valjda zato sto su sve to ista gofna.
Netreba vam na racunu ni marku ostaviti koji ste jadovi,vrtite sa nasim novcima-***zitima a narod gulite
Unicredit to ima vec godinama, tako da bolje da se nisu hvalili, nego u tisini to uradili
unicredit dovodi pehar lige prvaka, a ovi chip kartice
jebale vas vaše kartice. fini dragi keš I anonimnost koja dolazi sa njim!
ha ha, jest novost pa sve banke u BiH bile su obavezne preci na ove kartice prije jedno 5 godina. Nek je strano pa makar i usrano!!!
Rusi su napravili program na mobitelima koji može pročitati sa bezkontaktne tzv. čip kartice: 1.ime vlasnika 2. datum isteka kartice i šesnaestonumerički broj kartice, taman da obave transakciju. Drugi važniji problem je što su bezkontaktne tzv. čipovane kartice samo još jedan korak bliže digitalnoj i bezgotovinskoj trgovini i potpunoj kontroli bankara nad nažim životima. Kogod voli slobodu i želi da živi na našoj lijepoj planeti na kojoj nas je Bog stvorio a ta planeta se zove Zemlja a ne Amerika, treba da izbjegne korištenje ovih kartica.
Uredno ukidaju sve komentare kad je "bolest" Tihica u pitanju. Pa mater vam. Cisto onako da se zna, ne radi se ovdje o nikakvoj bolesti, nego je to sve jedna smisljena patka. Razboli se cvojek pred Brisel i izljeci se sve za 7 dana. Pa nije tumor urasto nokat jebi ga... Montirani maligni procesi...
Ha? Jesi li dobar ti? Znaci ko god prica protiv tiihica il izetbegovica je ucestvovao u genocidu? Pa ***, te ni nacisti nisu takvi bili... Procitaj moje ostale komentare pa vidi na cijoj sam stranim nabijem i tebe i tvoju logiku.