Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma citav bankovni sektor u bih je katastrofa, na razini neke africke beljulji zemlje, cak sta vise mislim da dole ima i vise regulativa za zastitu potrosaca i stedisa nego kod nas. Namjerno ne zele da regulisu taj sektor, politicari u sprezi sa tuzilastvima i bankarima, jerbo kad dodje pet do dvanaest, preko tih bankara ce se novci oprat i peru se i dan danas. Sta mislite da sredstva za pemzije i plate ne sjednu tacno prvog na racune, sta mislite da neko ne okrene te pare u tih sedam dana preko tih crnih rupa u zakonima i regulativama, pa skine kajmak preko nasih ledja u svoj djep, a da ne pricam o onim jadnim zirantima koje i dan danas nelegalno deru zbog vlastite lijenosti.
dobra je nlb tuzlanska
salio sam se haha :P
samo mi nije jasno gdje kupuju vise ove nagrade...koliko je po komadu?
SAMO PAR ISTINA http://austriantimes.at/news/Business/2013-12-02/50164/Bank_Austria_Admits_Former_CEO_Being_Investigated_Over_Madoff_Fraud http://www.ft.com/cms/s/0/ba23dc42-67ed-11e3-8ada-00144feabdc0.html#axzz32QLqHvQ6 http://www.euronews.com/2013/05/24/raiffeisen-bank-ceo-resigns-over-property-deals/ https://www.facebook.com/euribor.kredit/posts/1445101089101492 I NA KRAJU J.P. MORGA I JOS NEKE BANKE SU PLATILE DOBROVOLJNO 4.7 MILD DOLARA KAZNE ZBOG NAMJEŠTANJA EURIBORA LIBORA I STA TI JA ZNAM ....PA KAKO DA NE BUDU LIKVIDNI.... ***************************V A Ž N O ************************* SVI KORISNICI KREDITA PO EURIBORU J A V I T E S E I PROVJERITE KOLIKO SU VAS OPLJACKALE BANKE .PODIGNITE TUZBE U TEKSTU IMATE LISTU ADVOKATA KOJI ZAJEDNO SA UKK SVICARAC POKRECU AKCIJU ....... NE DAJTE DA NAS PLJAČKAJU RAIFFEISEN LOPOVI I OSTALI ***************************V A Ž N O *************************
Lihvari!
Najnovije vijesti, Raiffeisenbanka dobila prvu nagradu svojih komintenata za smanjenje 5o% kamata.
I ovaj direktor sa diplomom travnickog fakulteta. Prava seljacka banka
5000 maraka sam digao kredit u RF banci na ruke sam dobio 4600 a vracam 7900
mislim da si to znao prije nego si digao kredit. ni jedna banka te ne moli da dignes kredit
R E K L A M A
jebi pedere njemackeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nije li Raiffeisen austrijska
albanska je
kapitalisticko orijentisana banka koja se obogatila na nasoj bijedi i pokupovala skoro pola bosne a to uz pomoc nasih korumpiranih smradova sto u politici sto u centralnoj banci sjede, njima nije bitno nase drustvo i kako ce isto opstati vec je samo licni interes bitan.
Rajfajzen je banka koju su napravili zapadnjaci, a namijenili je bivšem istočnom bloku, jer za ovu banku niko na zapadu nikada nije čuo.
Neorganizovani, uvijek se čeka u dugim redovima, jer im pola šaltera ne radi. Osoblje drsko i bezobrazno, na automatima isto gužve jer su uveli neku dugačku proceduru ako se prije podizanja novca provjerava stanje računa. sreća njihova što ih ne ocjenjuju njihovi korisnici.
Vratila se austro ugarska 👺
Sudeći PO KOMENTARIMA na članak, RF BiH je ispodprosječno LOŠA banka.
nema gore banke..prije 3 dana sam ponistio karticu visa elektro...njihov sam klijent 7 godina i svaki put cekam platu 3-4 dana duze os drugih radnih kolega koji osma dobiju u drugim bankama..vjerovatno obrcu NASE PARE!!!!
da mi je znati koji RF Bank pacenik ti dade minus. ja imam isti problem s njima.. najedem im se mame
I meni isto kasni plata 2-3 dana duze nego na drugim bankama,i jedini u europi ja mislim nemaju karticu sa cipom
fuj
Gospodo sad vam je lahko kad vlada fbih se odrekla postbank bh, naravno da vi usetate u ph postu i radite ovome narodu sta hocete kad vecina drzavnih institucija je natjerana da platu prima preko vas a i ko ostane bez posla ucjnjeni su da moraju otvoriti racun kod vas kako bi onu zasluzenu crkavicu primili. Koji ste vi legalni lihvari..........