{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Raiffeisen banka najbolje ocijenjena za usluge skrbništva u BiH

4.7.2014. u 16:46
10
37
Raiffeisen banka najbolje ocijenjena za usluge skrbništva u BiH
10
Raiffeisen banka najbolje ocijenjena za usluge skrbništva u BiH
Karlheinz Dobnigg
Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina je i ove godine, sedmi put zaredom, dobila nagradu “Award for Exelence” za poslove skrbništva, a šestu godinu zaredom je proglašena najbolje ocijenjenom bankom u pružanju usluga skrbništva u Bosni i Hercegovini.
Ovo priznanje je banci dodijelio ugledni časopis “Global Custodian”.

“Rezultati ovog prestižnog istraživanja predstavljaju potvrdu ispravnosti našeg kontinuiranog nastojanja da klijentima ponudimo visokokvalitetne usluge, prilagođene njihovim potrebama kako u segmentu skrbništva, tako i u ostalim segmentima našeg poslovanja. Zapaženi rezultati Raiffeisen Grupacije u cijeloj regiji govore o uspjehu naše strategije skrbništva. Ovakvo rangiranje predstavlja doprinos kreiranju naše reputacije u budućnosti, ali ujedno i dodatnu odgovornost”, izjavio je Karlheinz Dobnigg, direktor Raiffeisen banke, te dodao “Izuzetno sam ponosan da su nas klijenti prepoznali kao vodeću banku skrbnika koja, prateći tržišne trendove i potrebe klijenata, nastoji zadovoljiti njihova očekivanja”.

Pored ovakvog rangiranja Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, renomirani časopis “Global Custodian” je nagrade za najbolje ocijenjene banke na tržištima na kojim posluju dodijelio i podružnicama Raiffeisen Bank International u još deset zemalja i to u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Sloveniji, Slovačkoj i Ukrajini. Ovakve ocjene na regionalnom nivou ističu lidersku poziciju Raiffeisen Bank Internationala na ovim tržištima.

Ovogodišnje istraživanje je 25. po redu istraživanje banaka podskrbnika na tržištima u razvoju, koje je časopis Global Custodian proveo među tri grupe korisnika ovih usluga, mjereći percepciju njihovog kvaliteta na ukupno 65 tržišta.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: