Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam yebem lopovskU! Gore banke u Bosni nema!
Vid ti nama Tarika. Buci, buci... Ima veće sis* nego većina žena u gradu :D
ovaj je pojeo sve brokere
Lihvarska?Pa hiljadu maraka kamate na kredit od deset hiljada na dvije godine,mislim ni tata i mama vam ne bi dali bolje uslove.
*** vam Raifeissen mater.. pare nam idu iz drzave.. sve sto valja, ode vani.. a o ne ppostojanju PRAVE centralne banke je vise suvisno govoriti.
They call me a broker 'cause I'm broke.
Cestitamo najbolje ste krali!
Pogledajte ovog tuljana iz smradfajzen banke....
Masallah, mislim na poslovanje. :)
Ma kakvo brokovanje. Neka oni vrate milijarde koje su povukli u Beč i to sa kamatom. Ljubljanska Banka je mala maca šta nam oni oteše. Provizija na transakciju kod RFB na sumu od 15 KM iznosi dvije marke ili 7.5 -ti dio transakcije. Gdje to ima??? A onda taj se novac vraća nazad kao strani kapital, sa visokom cijnom, pa im pogledajte kamate na kredite!!!