Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase banke blokiraju sve uplate i isplate koje imaju veze sa crypto stranicama. Po kojem zakonu? Kojim pravom? Ne daju da covjek upravlja svojim zaradjenim novcem, pa taman pogrijesio i sve propalo.
Imas BCX, imas kripto kartice, ne treba ti nasa banka
Razlog je upravo ovaj sto neki lobi gura BCX
Pravo vrijeme da mi debilcina s rentanim autom proda kurs kako postat kripto milioner
U ovo je buranija mogla investirati prije petnestak godina a sad ako nisi najmanje milioner nemas se sta u ovo petljati. I jos bitnije sada se Bitcoin ne kupuje nego prodaje.
Solana ljubavi moja, zbog tebe nova su mi kola
Kad sam govorio prije godinu, kupite dok je oko 20k, smijali ste se, sad se ja smijem ha ha
Daj suti klosaru
Jedna dionica 57.000. Moze li 5 deka dionice?
Teoretski, moze se uzeti namjanje 0.00000001 bitcoina, i zove se jedan satoshi. To je oko 0.006$ po trenutnom kursu. Mjenjacnice imaju obicno minimum koji je oko 10-20$
Jedina „roba“ kojom se na burzi truguje od 00 - 24, sedam dana u sedmici su kriptovalute. Dakle, radno vrijeme imaju kao i kasina, i jos se trgovina njima reklamira na svakom „ćošku“. Iz tolike razlike u konstantnom rastu i padu se vidi da je to klasicno isisavanje novca iz novcanika sitne buranije.
Ovdje ljudi ulože 500maraka u ovo govnoo i glume investitore. Vama da skoci cijena ovog od ove tacke 100% mozete profitirat 500 maraka al naravno da je to top tema na sishi hahahahahah
Kad je bio prosle godine "samo" 20.000 dolara top komentar bio prevara
Svi veliki ulazu u kripto samo bosnjo jos ne vjeruje, zato sto je zatucan vlascu i nacionalizmom da nema vremena da se edukuje.
haj stisni pa kupi
hahahahahha...koji naivko moraš biti da kupiš nešto u šta ni sam ne vjeruješ....
Samo tozla brale moj. Kad nestane struje ili neta, nema ni bitcoina. A moja zlatna poluga evo je sakrivena, a sjaj ne gubi
Ne bi tako pričo da si uložio u bitcoin do 2012 :)
A ti kao jesi
Lako je uloziti u bitcoin, al haj isplati novac. Svi ti ulagaci govore kako je pravom novcu odzvonilo, a jedva cekaju da od bitcoina isplate eure.