Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Regrutacija mladih lihvara i gulikoža.
Reality show - lihvar možeš biti ti
Pa dobro do kad to oni organizuju ...alo ba prijavio sam se u 4 tom mjesecu-pisalo uspješna prijava i hvala na interesu i ništa od tada...znači opet isto
k
f
Mah..a kako ce omladina koja je u Sarajevu zavrsila faklultet a tamo ne zivi finansirat odlaske (sestomjesecnu ovuku) na takve kurseve???
Jarane čitaj malo prije nego daš komentar, u pitanju je Sarajevo, Mostar, Bijeljina, Tuzli, Banja Luka, Bihać i Travnik... Pa šta bi ti matere ti da ti dođu bankari u kući i uče te kako da budeš bankar?! Ovo je nešto kao volontiranje samo što ne dobijaš nikakve pare za to i uz to legalno. Dobra fora bankari, ne prestajete da me iznenađujet svojom domišljatošću.
jarane, matere ti reci mi da li 7 gradova cini drzavu?
Lihvari ušminkani