|

Program Mladi bankar: Dani otvorenih vrata

Program Mladi bankar: Dani otvorenih vrata
2
Klix.ba
11.11.2013. u 09:32
9
komentara
2

dijeljenja
Program Mladi bankar: Dani otvorenih vrata
ProCredit Bank redovno organizuje šestomjesečnu obuku iz oblasti bankarstva koju vode eksperti iz banke putem Programa Mladi bankar.
Ovo je jedinstvena prilika za stručno usavršavanje za sve osobe zainteresirane za bankarsko poslovanje na ProCredit način. Osobe koje su završile ekonomski, filozofski, poljoprivredni, fakultet političkih nauka ili bilo koji drugi društveni ili tehnički fakultet, sa ili bez radnog iskustva, se mogu prijaviti za Program.

Teorijski dio Programa se sastoji iz interaktivne teorijske nastave, rada u grupama ili individualnog rada, a odvija se u učionicama, dok se praktični dio održava u poslovnim jedinicama ProCredit Bank. Od polaznika se očekuje spremnost da putuju na različite lokacije. Za uspješan završetak obuke, neophodno je redovno prisustvo nastavi.

Pored kurseva iz matematike i računovodstva, program obuhvata i kurseve za usavršavanje komunikacijskih vještina, analitičkog i kritičkog razmišljanja, kao i druge tematske cjeline koje se odnose na poslovnu filozofiju ProCredit Bank i njenu historiju.

Odabir učesnika se vrši sa posebnom pažnjom, tako da sam proces obuhvata više faza. Postupak je transparentan, a detalji o pojedinačnim fazama se mogu naći na internet stranici banke: www.procreditbank.ba. ili se možete informisati putem telefona.

ProCredit Bank poziva diplomirane studente ili apsolvente svih fakulteta, te osobe sa ili bez radnog iskustva da se prijave za idući ciklus do 15.12. 2013. godine

Za više informacija, posjetite Dane otvorenih vrata u poslovnicama ProCredit Bank u Sarajevu, Mostaru, Bijeljini, Tuzli, Banjoj Luci, Bihaću i Travniku.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...