Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se šta reci, nego da smo kolektvno MAHNIT NAROD i pored svih nevolja koje proživljavamo od silnih poskupljenja,tolika nezaposlenost,plate ispod miniuma,sve punije javne kuhinje,omladnina odlazi,korupcija na svakom čošku,nesposobni politicari sa kupljenim diplomama,nerazjašnjena ubistva nedužnih ljudi,samo kod nas ubice imaju pravo na godišnji odmor i niko ne izlazi na ulice da protesvuje,da se borimo za bolje sutra ali smo jaki kad treba na Facebooku dizati revoluciju.
Kome ces dizati revoluciju ?
Online prevara ima najvise a samim tim,te Prevarante stite Brze Poste, jer ne da Adrese prevaranata i pametnom dosta! Brzim postama koje dostavljaju Online robu i sl. treba zakonom izregulisat i zastiti potrosaca!
Niko ne voli.kad mu se postaavljaju nezgodna pitanja, pa tako ni smit
Treba dobro obratit pažnju kad se kupuje obuca ili odjeca gdje je napravljeno ja osobno izbjegavam kad je nešto iz Kine to kur ne valja ko bi rekao
Neki dan gledam u Sport Vision cijene i čudim se šta je ono, tene su najrealnije cijenjene, ok su, ali ostalo nema ništa ispod 80 KM, neke trenerke po 180 KM pa i do 250 ali je to neki kvalitet koji je smješan, očigledni fuš, neki pamuk tanki, oni znakovi nakvi nakrivo stoje, baš užas, uglavnom nisam naravno nista kupio, ali sam skratio pola sata!
Ja sam imao iskustvo s ovim u Intersportu gdje su me pokušali napraviti budalom. Vratio sam im tene koje su se poderale nakon 2-3 nošenja u šetnji. Po njihovom "nezavisno" tijelo "Euro Inspekt" d.o.o. Sarajevo je procijenilo da su poderane neadekvatnim održavanjem tj. pranjem.
Obzirom da tene nisu nikad oprane jer su nošene po suhom vremenu i veoma kratko, nisam prihvatio njihov stav. Obratio sam se Ombudsmanu i vrlo brzo dobio odgovor da je zahtjev upućen prema lokalnoj inspekciji. Nakon 3-4 mjeseca su me kontaktirali iz inspekcije i poslao sam im svu dokumentaciju koju sam imao i koju sam slao Ombudsmanu. 6 mj poslije, zovu iz Intersporta da mi kažu da su se predomislili i da će uvažiti moju žalbu i izvršiti povrat novca.
1.Ne kupujte od prodavača koji ne dozvoljava uvid u posiljku prije placanja. 2. Ako kupujete preko olxa idite uvijek preko olx narudzbe jer u tom slucaju imate sve podatke od prodavača. 3. Ne mozete ocekivati da patike od 60KM budu dobar kvalitet, one preko 100KM jesu sigurno.
Zaista je los kvalitet sportske markirane obuce,kao da nam staru robu tuse..jedino ako neki najnoviji model skuplji naravno uzmete kolko tolko izdrze..
Ovaj narod bgm nije u vinklu, poskupljenja nisu problem, sve je ok???
U onim Sport Reality radnjama sve nakav sklj kvalitet tena...
Možda bi se građani više žalili da znaju koji su im prava kao potrošaču. Kada su institucije promovirale prava potrošača? Evo ured ombudsmana se možda drugi put spominje. Zašto ured Ombudsmana ne organizira seminare gdje bi se građanima prezentirala njihova prava? Da možda to ima veze sa samo 800 slučajeva u godini dana. Jednostavno rečeno nikome se ne radi više posla ako je posao super uhljebski.
Naravno da ce smetati kad moras platiti 300-400km i raspadnu se za dva mjeseca. Doduse naisao sam nedavno na Instagramu na iBrand studio, obuca vrhunska. Za nekih 150km kupis obucu boli glava. Evo nakon 4 mjeseca kao da su tek kupljene.
deri stoku! platu treba na 300 KM vratiti, kakvi na 1000 povećat. kod nas se izgleda stid žaliti na poskupljenje da ne kažu u selu da si siromašan, šta li.
Baš je opao kvalitet obuće,kupim patike od oko 200 KM, nakon mjesec dana nošenja, pukle i neupotrebljive
Zato što daš 200 KM za vijetnamski Nike. Kupi ecco patike za 200-300 KM i bacit ćeš ih tek kad ti dosade, od deranja ili slično nikad
Goo666 je sve rekao šti i ja mislim Mogu samo dodati, glupi Bošnjo, do kada misliš kičmu savijati, a ne daj Bože glas dići ?