Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ta 64,5 miliona ako 10 ode gdje treba po ovim kriterijama past će snijeg usred augusta. Standarno će se to rastaliti a ovima što ispunjavaju kriterije nek he Bog na pomoći sa vadjenjem papirilogije jer poznavajući naše procedure na šalteru će im i original Dejtinskog sporazuma tražiti
Kakvo je vrijeme, mozda i padne 🙄😁
Šta ćete vi jadni raspodijeliti ne zna se jeste li gluplji ili nepismeniji,dovoljno vam je samo kadar pogledati.Od opstine do Bakija bilo kakav papir izvaditi bez obilaska cijelog grada je naučna fantastika a svi ste uvezani kompjuterski ali nadrealno nepismeni i neuki.
Gdje se prijaviti,sta treba od papira i sl.nista konkretno niste napisali..djeciji dodatak takodjer niste obavjestili gradjane da se je zakon pronjenio i da korisnici istih moraju ponovo predati sve papirologiju(tu ste pokrali bruku para od onih kojima je najpotrebnija,haram vam bilo! Ovi su gori od SDA..kulturno otimaju..
Ima li sta za RS? Ili kod nas nece ni da dijele nista, nego sve da otimaju
Pa citas li tekst, dobicete vi posebno, gdje ce takvu fukaru u RS-u zaobići. Malo gdje u svjetu ima fukare kao kod vas.
nije ovo sarajevo na slici vec banjaluka naselje mejdan
Pa kad ce biti operativna ta sredstva? Sta treba penzioner s minimalnom penzijom prilizit od dokumenata, gdje i do kada je rok?
Je li netko ovo sta shvatio konkretno.
Jbt, a kod mene komšija priključi plin u kući za 1KM, a on radi i živi u Njemačkoj. Potroši 1,5m3 u godini, a meni traže milion papira i moram platiti punu cijen prikljucka!!!!!!!!!!
Ope prevare i obmane
pod tackom 3 koji je to iznos...zasto ne napisete komnkretno???
Koji? Sigurno oni iz ministarstva i njihove obitelji
Dobro ovaj dole napisa; onima koji negiraju svoju državu BiH ne treba dati ništa. Nek idu u svoju maticu.
onaj ko kaze da BiH nije njegova drzava njemu ne treba dati nista,neka traze kod komsija
Neka ste vi oštetili korisnike nasljednih penzija i srazmjernih. Bijednici jedni, računate iznos njemačke penzije i odbijate od naše za taj iznos tako da sa obje penzije korisnici ne dobiju ni iznos zajamčene. Haram vam bilo, evo vidim da ste ih i ovdje izostavili.
Sada će da uzimaju lovu pod izgovorom treba građanima
A sta je sa roditeljem djeteta gdje otac ne placa alimentaciju. Prvo, njemu bi trebalo zabraniti prelazak granice, drugo, socijalna sluzba bi trebala voditi racuna i pratiti da li taj tkz otac placa redovno alimentaciju
A ništa ne objašnjavaju gdje i kako se prijavljuje, sta sve treba od dokumenata itd.
I mene to zanima.Gdje,kako i sto treba?