Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klijent sam NLB banke duži vremenski period i zadovoljan sam njihovom uslugom, pogotovo kad su krediti u pitanju. Puno uspjeha u daljem radu...
ne glupiraj se Kalimero, radi li ti sta u sarajevu sarajevsko?
Tupavi Tuzlaci su davno ostali bez svih svojih firmi,banaka i brendova.Sada sa ponosom ističu da su hamali tj sluge firmi iz Slovenije,hrvatske i srbije.
Bolje bi bilo da ste izbacili ime \"NLB\" a ne \"Tuzlanska\" ako hocete da dobijete dinamicniji korporativni imidz. Kada bankar u BiH kaze \"promjena imena banke radi poboljsanja poslovanja\" u prevodu to znaci \"zatiranje svega bosanskog i punjenje djepa stranim ulagacima visokim nametima bh privrednicima\". Nestala je Sloboda Dita, sve tuzlanske fabrike su pogasene i sada tz banka zvanicno vise nije tuzlanska. Svi simboli jednoga grada polako ali sigurno nestaju. Sto je najvaznije, ova strasna informacija ce ostati neprimjecena citaj presucena od strane svega i svakoga.
Najgora banka u BiH ubjedljivo.
NLB Tuzlanska banka?Jel to nasljednica pljackaske Ljubljanske banke?Ili je to ona Tuzlanska banka, oteta od strane SBiH-mafije, kupljena za marku, protana za milione?Tad je trebala promjeniti ime u JATA Banka!
\"Krajnji cilj je svakako klijentima i u buduće pružati još kvalitetnije finansijske usluge,a promjena imena Banke šalje jasnu poruku o našoj želji da poslovanje znatno proširimo i u ostatku Federacije BiH\"...Kakve veze ima promjena imena sa pruzanjem kvalitetnije finansijske usluge!?Zar to ne trebaju radnici da urade svojim znanjem, motivacijom i zalaganjem?U nastavku teksta navodite da je...\" NLB Tuzlanska banka jedna je od vodećih banaka na prostoru Federacije BiH, univerzalnog je tipa i pruža kompletan servis finansijskih i konstalting usluga i banka je stekla ugled i povjerenje kod poslovnih partnera i klijenata fizičkih lica, čiji broj kontinuirano raste,tako da je trenutno Banci povjerenje ukazalo oko 230.000 klijenata...pa kao da vas je prefiks \"tuzlanska\" sprecavalo dosad da se prosirite na ostatak FBiH a u tekstu navodite da ste jedna od vodecih banaka na prostoru FBiH!???Bijedno opravdanje direktore za tako snaznu vijest.Ovo nije mjenjanje ovo je izbacivanje imena!
upravo isto sam htio napisati
dakle novo ime je Nova Ljubljanska Banka Banka?