Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa odlaskom na Mars? Smrc. On je bio jedini koji nam je to obecavao i sad ga nema. Nego, cini mi se da su oni njega uzeli za zub za nesto, a to sigurno nije tweet.
pa kako ga nece uzeti na zub...link treba da napravi revoluciju ili je vec napravio u automobilizmu i alternativnom gorivu tj. Pa mozes li zamisliti da sad sva auta gone na baterije...gdje bi naftasi bili
pa zato je i skinut jer ima viziju ikorak je ispred NASE.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći debil kojeg sam vidio u životu.
Kad citam ove komentare zabrinem se koji idiotizam. Pustio lazne informacije, promjena na berzi od 13% uzeo novca 5 puta više nego je kaznu platio, povlači se na 2 godine gdje djeluje iz pozadine, zatim ponovo stupa na scenu.
Možeš biti šta hoćeš, na kraju te uvijek naguze banke. Banke su najveće zlo ljudskog roda.
On je samo istureni PR kompanije, pravi vlasnici su uvijek u sjeni i upravljaju svijetom.
Evo prekinuo sam se zbog njega
ovako isto radi i bakirov pijacar senad sahinpasic saja...
Naslov koji dokazuje novinarsku tupavost i jos vecu tupavost ljudi koji citaju vijesti. "Odlazi sa cela kompanije". A u tekstu "ostaje direktor Tesle". Inace, lik je tenkre
direktor kompanije nije celo kompanije. upravni odbor je celo jer sefuju direktoru, a on je smjenjen sa upravnog odbora (gdje bio predsjednik).
Tvrdio sam i opet tvrdim da je ovaj covjek izgubio vezu sa stvarnoscu i da ce Tesla propasti za cca godinu dana. Samo su mi pucali minuse kao da sam psovo mater nekome. E pa evo, prvi znak propadanja iako sam siguran da ce akcija inicialno poceti rasti pocetkom sedmice.
Lopov, ko i ovi što mu drže svijeću, a to su isti ti koji ga sude i drže na životu