Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će opet diskusije pametnjakovića koji smatraju da je bilion isto što i milijarda. Nije! Jeste samo u zemljama engleskog govornog područja koji koriste kratku skalu dok ostatak svijeta koristi dugu skalu i gdje je bilion 1000 miliona. Znači nije čitav svijet USA i UK, ako mislite da je bilion = milijarda onda lijepo koristite i milje, funte, inche i stope mimo svog ostalog svijeta i Si sistema.
Mislim bilion = 1000 milijardi.
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Milijarda Drug, nista ja tebe ne frstuljim ?
Nakon terorističkog napada 11. septembra više od 30.000 američkih vojnika izvršilo samoubistvo Istraživanje je pokazalo da je u istom periodu zbog ratnih dejstava poginulo 7.057 američkih vojnika
Pa sta je to na broj vojnika od 17 miliona? Koliko se ubilo ljudi u BiH na 3,5 miliona?
Klix kad cete poceti da razlikujete izmedu brojeva.
Sada ce ljubomorni balkanci da pljuju po svemu.
Valjda su u pitanju trilioni, bilion je isto što i milijarda.
Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina! Mislim, na ovome svetu što bi naglasio, da ... propaganda što većina kažu... da ovome, nije istina !!!
Koliko li ce tek zaraditi na prisilnoj vakcin...... Pay BILL to pass the GATES
Jedna firma vrijednija od citave ruske ekonomije. hahahaha
Ti znas koliko ruska ekonomija vrijedi 😂😂😂😂 Svaka ti cast. Odavno ne procitah gluplji komentar.