Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji broj da nazovem na pomozi.ba?
Zuckerberg na Fikrinim malina ventilatorima, gotov je reptil.
Projekat "Obrok za sve" je naš stalni projekat u sklopu kojeg na dnevnom nivou isporučimo do 1.000 obroka starim, bolesnim i iznemoglim ljudima. Projekat se može pomoći i pozivom na broj 17001 i tim putem donirati 2KM
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Citam na New York Times, obrisani DNS i instagrama i fejsbuka, izgubili smo zauvijek profile da znate. Laku noc
Upravo to citam, hebote!!!
de link kopiraj ,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
sta znaci izgubio - nije on nista izgubio - ovo je "procijenjei propusteni dobitak" - bas ga zamislajm kako prosi na ulici prema vasem prepisanom naslovu ´´´´´´´´´´
Padom facebooka nezavisna istrazivanja o vakcinama i covidu su unazadjena za nekoliko decenija.
Šta će sad kokuz
Pošto sam u međuvremenu postao baš ovaj neki soft teoretičar zavjera, šta ako je ovo bio neki test sa padom ovih društvenih mreža, zamislite samo koliko smo svoje živote i poslove oslonili na nešto tako apstraktno što može nestati klikom na dugme...Konkretno znanje, vještine, old school metod rada i života učiti!
pa nije izgubio, pale su samo vrijednosti dionica … nije ih prodao s gubitkom. vratice se rode…
Čekam sad film o padu Facebook i Leo Di Caprio u glavnoj ulozi kako spašava Facebook a i svijet.
CukoBerger zglajzo.
Sunce naše drago.Kako da ti pomognemo
Jadan
ma to je neka njihova igra , budite u to uvjereni
Za njega je novac samo broj, neće ni primijetiti nedostatak istog.
Pa ovo i jeste samo broj, broj koji pokazuje vrijednost akcija i time njegove potencijalne pare ako bi ih odlucio prodati. Naravno, nemoguce je i naci nekog da kupi sve to, plus kad bi on poceo masovno prodavati cijena akcija bi pocela drasticno padati. Ukratko, mediji vole o ovom pisati jer je dramaticno reci da je neko izgubio milijarde, a veze to nema sa gubljenjem.
Nek zove Asima, bice to ok.
Šta je to za njega? Sitnica, samo još veći razlog da zaradi još više para pošto su ljudi kao muhe da ne mogu bez toga. Dajete vam' aparate i kisik.
P kakav je problem fb ne radi?
Moze uvijek kod nas da bude visoki predstavnik, ima baš cool zabrinutu facu 😂