Savremena oprema
61

M-Bike Shop: Zavirite u najveću ski trgovinu u našoj zemlji

Dragi skijaši tražite li savršenu opremu sa kojom će vaše skijanje dostići viši nivo? Ne tražite dalje! M-Bike Shop ima najbolju i najsavremeniju skijašku i snowboard opremu koja vam je potrebna za sve vaše zimske avanture.

Saradnja sa renomiranim svjetskim brendovima omogućila je da vam ponudimo najbolju i najnoviju skijašku tehnologiju, od skija i snowboarda, do odjeće i dodatne opreme koja vam može zatrebati dok se bavite omiljenim zimskim aktivnostima. Naši stručni timovi su u svakom trenutku spremni pomoći vam da odaberete skije i pancerice koje odgovaraju vašem stilu.

U shop-u se nalazi i poseban snowboard kutak sa širokim izborom snowboard-a, buca, vezova i drugog pribora koji će oduševiti svakoga snowboardera.

Potrebno je napomenuti da je uz kvalitetnu prodaju prisutan i profesionalni ski servis sa najsavremenijim mašinama i vrhunskim repromaterijalom austrijskog proizvođača Wintersteiger. Rezultat tome su hiljade servisa i mnogo zadovoljnih klijenata oduševljenih kvalitetom usluge.

A ako su vaše pancerice neudobne, M-Bike Shop ima rješenje! Ukoliko vam pancerica dobro pristaje, ali osjećate pritisak u jednom ili više dijelova stopala, potrebno je prilagođavanje pancerice. Salomon Boot Fitting je najsavremenija metoda prilagođavanja, gdje se oklop pancerice zagrijava u pećnici, nakon čega slijedi faza prilagođavanja i hlađenja oklopa gelovima.

Trenutno je u toku veliko sezonsko sniženje do -35% na skijašku opremu, a cjelokupnu ponudu možete pogledati na WebShop-u: LINK , ili direktno u poslovnicama u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i Bijeljini.

Radujemo se što ćemo vam pomoći pronaći savršenu kombinaciju za vašu narednu skijašku avanturu.

M-Bike Shop – Specijalisti za sport!