Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ima nismo znali... gdje vi zivite??? Alibabu aktivno koristim vec nekih 6-7 godina...
Naravno,sabahajrullaj klix.ba,ja uzeo nova kola trgujuci za kinezima i fake markama...
ne znaju svi..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako nisam cuo,,, odavno ja sokove i tablete kupujem tu
OOO TITO DRAGI CUJ STA REKOSE DA MOZDA NISMO CULI ZA ALIBABU E FAKAT JA VISE NEMAM RIJECI ZA OVE KLITORIX NOVINARE OVO SAD STO SAM PROCITAO JE RAVNO DA SU REKLI DA MOZDA NISMO CULI ZA YOUTUBE... FAKAT STE ZAHEBALI SAMI SEBE KAD STE NEKI DAN NAPISALI CLANAK da se neka gospodja KANDIDOVALA ZA (pazi sad) ZA GRADONACELNIKA Ukrajne.... Halo ba djeco skola,i samo skola pa onda pos'o novinara
Čuj nepoznata kompanija a prodaju robu svih proizvođača na sviejtu, čak i jedna bosanska firma preko njih prodaje ( namještaj ). Mada ok, ko voli zaraditi sa strane zna za Alibabu :D
Bas danas trazim neko biciklo, inace statusni simbol holandije, kad ono $35, samo min. narudzba 200 kom.:) et biznisa
Porediti ove dvije kompanije je suludo
sve kupovine danas koje idu preko neta su veoma jednostavne i prilicno sigurne ...ako covjek bar nesto postuje?! firma x obrce milione ,a nema para za stranice ni referenci.?! ima stranicu ali nema podataka o vlasnicima,banci itd ?
Ko nije čuo za Alibabu:) Pa da nije alibabe pola trgovina kod nas bi bilo prazno.
Alibaba ili Aliexpress je samo posrednik, dobro provjerite firme koje prodaju preko njih. Ima puno prevaranata.
Licno sam koristio Alibabu i stranica je regularna a roba je slicna robi sa eBaya i nemam nikakvih zalbi.
zna li ko kako funkcionise alibaba jel jeftinije nego ebay fedex oguli ...
Imas Aliexpress, to je isto kao Alibaba ali mozes da kupujes po komadu. Samo se pazi,ima puno prevaranata. Vidi prvo freedback. Ja kupujem puno na Aliexpress.
Kako nismo culi