Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaključak - U zapadnoj Hercegovini se ne plaća porez.
Pozdrav, Zaplijenite, zabranjujete bankarstvo ili ozbiljnu osobu i nemate naklonost banaka ili bolje imate projekt i trebate financirati, loše kreditirati ili trebate novac za plaćanje računa, sredstva za ulaganje tvrtki. Dakle, ako vam treba novac, ne ustručavajte se kontaktirati mene e-pošta: [email protected] srdačno
sarajevski povećao za 37,5% 😮😮😮
odo ja iz federacije tamo gdje se ne plaća porez tj u šumsku a i manje košta podmititi tamošnje čobane, malo brlje, prasetine i luka a ako dodaš koju markicu možeš ih redom j....
Uz akcize je sve lagano poskupilo, naravno da će biti više poreza... To je taj "menađer SDA" iz realnog sektora... A narod opravdava viceve o gluposti
Naravno udri po građanima,seljaci su uspjeli sve što nikada nisu imali.
u gradovima se proizvodi suplja prica.
Uplacuju li sta u sumskoj respubljici
mogu gradjani dobro povuć
Sarajevski kanton uplatio tacno 10 puta vise od skutorskog zapadnohercegovackog i opet su majorizirani.
Joj dopizdili ste više i Bogu i narodu sa ovim plaćenim tekstovima i Isovićevoj turneji po medijima. Lik samo još muzičke želje da počne ispunjavati i to je to. Prpa stisla, radi guza k'o meduza, što zbog naplate poreza mimo zakona, što zbog kršenja zakona o zaštiti ličnih podataka, sad se vade na sve moguće načine. "PU želi biti partner", hahahaha. Što nisi Isoviću partner onima koji vam milijarde duguju?
@HejBa Ma plaćeno ali za glupane naručeno,pa sve poskupilo u odnosu na prošlu godinu,cilj akciza i jeste bio upravo ovo,na akcizama 100 miliona a na svemu što poskupi lančano milijarda, mudro i kvarno do bola od strane SDA.
Da vidimo kako će se ti porezi vratiti građanima, ili će opet MMF uvaljivati kredite ili će se opet dodavati akcize. Hajmo, brže graditi puteve, mostove, infrastrukturu, parkove (postajemo država betona, osim za Arape), institucije za maloljetne delinkvente, bolji prijevoz, itd. itd.
Prestrasno je na koju osnovu Bosanci placaju porez na dohodak. Cetveroclana porodica u Americi ne placa nista ako ima do 2800 Dolara mjesecno. A kod nas cetveroclana do 600 dolara mjesecno. A cijene skoro iste. Gorivo daleko skuplje ovdje. Ova osnovica je kriminalna i treba je podizati za 100%.
Kada ovi iz drugih kantona ponovo budu pisali ,zašto se "samo" u Sarajevu gradi/popravlja itd. neka odu na ovaj članak i pogledaju tabelu uplate javnih prihoda. Toliko!
@JustMee Uplata poreza od EP BiH ili recimo BH TELECOM se vrsi u Sarajevu a ne recimo u drugim kantonima. Tuzla ima termoelekranu i gradjani se truju a sav prihod od termoelekrane se prikazuje u Sarajevu. Jel sad malo jasnije
@Istok Da si cito naslove, ne bi pisao takve gluposti :) ! Jasno u naslovu stoji "gradjani" = fizicka lica, ne pravna lica. Prema tome ne dipr, rijec je o tome da fizicka lica iz Sarajeva uplatila haman 50% od ukupne sume, pa se ti onda i dalje pitaj sto se u Sarajevu najvise ulaze, zato jer gradjani Sarajeva imaju na to pravo, najvise i uplate poreza! Capisce, jasnije sada?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa gdje su te silne pare!?
Fadil kupio kcerki zgradu eto dje su :D
Super. Svaki mjesec prihodi rastu. To je odlicna vijest.