Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo za bogate ljude,tajkune ,politicare ili narko dilere koji mogu ovdje u Bosni kupiti novo auto,a za nas obican narod vas nije briga.Ako hocete da pomognete i da narod može kupiti malo bolje vozilo ukinite Euro 5 normu koju ste nam uveli kao da živimo u Švicarskoj.
@gooUser16098 druže imaš raznih načina za zarađivat online, ne boli ako malo istražiš o tome i probaš koji put, najveći rizik u životu je ne imati nikakav rizik
Umjesto poticaja sirotinji od 10.000 da proda golfa 2 iz 95 godine koji zagadjuje ko 300 drugih auta oni bogatasima daju 10k za glupa i skupa elektricna auta
Nema veće kante od hibrida ! Baterija rikne a ti i dalje voziš na diesela ili benzinca a baterija ti je suvišni teret koji povećava potrošnju !!!
milion za elektro auta koja kupuju dobrostojeći ljudi, a djecu ćemo i dalje sms-ovim lječiti
ja se spremam za jednog od 200milja na satu
Hybrid troši 11 litara benzina,u prvi mjesec dana pojest če vam subvenciju😂😂
Kad se več poredimo sa Europom u Austriji je 30% A nama za auto koji košta 65 000 KM Daju 5000 velika pomoč svi čemo kupovat!!!!!😄
Jadna majko😂😂
Zelena agenda je velika prevara i nema veze sa ekologijom! Kad se izracunaju svi parametri proizvodnje automobila, baterija, punjenja baterija, zamjene baterija, odlaganja i reciklaže iskorištenih baterija dodje se do nivoa zagadjenja koje je veče od zagadjenja automobila sa benzinskim motorom!
Tako je neka pokažu reciklažu tih baterija!!!!
Finansiranje za kupovinu, a uskoro neće biti dovoljno ni struje ili ćemo je basnoslovno plaćati. Nastavljam ko i dosad, električni ne bih ni džaba da mi daju
Bogatima olakšaj vozilima na plin nema subvencije.
Ko ima 500 hiljada da kupi auto kao da mu je stalo do pišljivih 10 hiljada. Jel ove lole što prave zakone znaju kolike su plate ljudima ili je ovo samo šala?
Odakle struja frajeru? Subvenziraj proizvodnju struje iz izvora kojih najviše imamao i koji su najjeftiniji da bi imali jeftiniju struju pa tek onda vozilice na struju, prva stvar stavi na evo mjesto. Ne počinjite praviti kuću od krova prvo.
Šta ova raja kuka, malo razmislite, nabavite produžnih kablova posebno ovi u stanovima izbacite kroz PENDŽER i otvorite Pumpe ili crpke za punjenje tih automobila. Snađite se granajte biznis!
Poticaj za bogataše, Superhik je mala maca za vas.
Sere. vam se u sred drzave I popiša. usput.
Mislite vlada će i ove godine subvencionirati kupovinu električnih i hibridnih vozila svojim dupeliscima,uvlakačima i ahbabima pošto samo takvi sebi mogu da priušte ta vozila.