Nakon gubitka dvije milijarde dolara
1
Debakl banke JP Morgan adut za pristalice intervencionizma
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantni zakljucci, bilo bi korisno i da cujemo komentare od ovih sto su zavrsili srednju skolu.
Zabrana kamata jedino rješenje.
11.9 teroristicki napad , rat u Afganistanu , rat u Iraku, tzv muslimansko budjenje (Egipat , Libija, Tunis ), agresija na Siriju, i vjerojatno napad na Iran su upravo orkestrirani iz ovih americkih centara moci, koje kontrolisu jevreji. Samo ovim ratovima oni mogu pravdati militarne budzete i kontinuiranu atmosferu panike i paranoje kod obicnih amerikanaca , da ovi jednostano nemaju vremena da misle ni ocem drugom osim o teroristima, kojih zglave u americi nema.
BAS ME BRIGA,A STA JE SA NASOM PRIVREDNOM BANKOM,SARAJEVO I NASOM STAROM DEVIZNOM I DINARSKOM STEDNJOM ,PUSTITE TUDJE TRAZITE SVOJE. . . .POZDRAV I LIJEPE ZELJE NAMA STARIM DINARSKIM I DEVIZNIM STEDISAMA . O.VAS I NAS RZBRZOTRZ
Hajmo da se drogiramo, neka oči sjaju