Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS ucestvuje sa porezima sa cirka 26%, a dobijaju 32% nazad. Gdje je tu logka? Informacije radi Zapadnohercegovacki kanton (okosnica hrvatstva u BiH) ucestvuje sa samo 2% poreza na nivou BiH.
Zašto ne bi insistirala pichka li ti materina pokvarena, pa pogledaj koji entitet više uplaćuje u zajedničku kasu. Hranimo vas bijedo jedna. I vi hoćete da se odvojite bez dinara u džepu , propalice.
Zašto niko ne piše o 200-300 miliona maraka poreza koji pripada FBiH i koji svake godine završava u RS. Bruka i bezobrazluk! Bošnjačke pare iz FBiH završavaju u RS,ko je to dozvolio?
Ne treba blokada nikom moramo naci zajednicki jezik Bosna Bosancima!
Uh uh "RS ucinila dovoljno ustupaka" uh uh. Ova mora da je popila malo. Malo vise ...
Treba raskinut sve aranzmane sa MMF-om i treba radit svim snagama da se cetnitet rs unisti.
Nikada se unistiti nece, ali nastavi da sanjas.
ahahah dobra je Zveki hahahah
jeko frajer
Željko , lopove ružni , ne laprdaj.
Vi ustupke pravili i pravite.A eto mi ko nista nismo
rek'o ti je Fadil da si loša čkapi i da te ne yebe nije 1℅
.......ni......1℅
Oho, cvijanu nestaje para opet.
ovaj travestit me pravo nervira.....
Logično, koliko tko uplati procentualno mu i vratit ... Čist račun duga ljubav ... Samo problem je kako to Duduku dokazat kad je lopovčina sklina krađi i otimačini ...???
prodajem drva
Ovo za penziono ja nikada ne bi isplatio, kada su znali sve zivo porusiti, unistiti svako jace preduzece u Bosni ljudi bez imalo stida i obraza ocekuju da ce im neko isplatiti penzije jer je lokacija prijeratnog preduzeca bila u ovom entitetu.Jedino bi mozda isplatio onome ko moze dokazati da nije bio u vrs.
@SuperEtfovac Laze Kobilja Glava, sva ova dugovanja su osporena i to je više puta do sad dokazano i objasnjeno u medijima.