Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekose, bitcoin se razlikuje od dolara, jer nema nikakvo uporiste, a otkad ga to dolar ima :)
mislim da se nafta placa u dolarima, zato dolar ima jako uporiste :)
Dolar drži nafta od 74. i petrodolar. Da nije Saud familije i njima sličnih, dolar bi propao davnih dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a šta je sa knvertibilnom markom
Ispade da je samo naša marka kovertabilna, i da ne postoji više ni jedna valuta koja se može konvertirati, ali dobro, mi smo zemlja apsurda, kada možemo imati tri predsjednika možemo imati i konvertabilnu marku.
sezam.susam ne sekiraj se sredice to bakir i ekipa pa ces i u tunguziji marku moc zamjenit :)
onda cemo svi placati bitcoinima i niko nece imati opipljivi novac i sve ce se to upravljati elektronski,kao i ove zdravstvene i ostala sranja.Na kraju ce nam podvaliti cip da ne bismo morali nosati el. kartice i kreditne,i ostala dokumenta.To ce biti nas kraj,odbijes li cipiranje,osudjen si na potpunu propast u svim aspektima zivota.Ali to je samo teorija zavjere,nemojte se nista brinuti,ne bi oni to nama napravili,oni nas vole,oni rade da nama bude bolje,vakcinisu nam djecu da ozdrave,prodaju nam zdravu hranu da duze zivimo i zraviji budemo,daju nam posao,prskaju iznad sarajeva kemtrejlove da bi nam bio zrak bezbjedniji za disanje...sve je to da bi nama bilo bolje.
...ni commi nikad neće posat' vjernik, pa nikom ništa...
...ma sve to LJIMUNATI i BIK BROTHEL...
Bitcoin nije nastao da bi bio valuta po uzoru na druge valute.
nova banksterska fora...
Nego "razliko" "podrćava" ide to a?
Novinar je od uzbuđenja pravio greške. Očito ga je ova vijest veoma potresla
cionisticka valuta i dolar i bitcoin.. sve treba ukinuti
Bitcoin sigurno nece ali hoce zlato i srebro. Uostalom uvijek su i bili.