Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inflacija svoje radi. Prošle godine te pare su vrijedile 9 milijardi.
evo para za nehljebara uhljebljene na budžetske jasle. nikakvog napretka već godinama a tolike se pare vrte = guli narod.
Što se RS zadužuje 1 milijardu ništa ne kontam
A Srbija preko 18 milijardi ali eura e sad uporedi broj stanovnika i pare. Normalno pod uslovom da si pismen.
Odlicno Bas dobro za Srbiju A kada odes u srbiju jad i cemer osim Beograda Ali polako docices pameti
Dobro je,vec sam mislio ko ce sve one rs kredite vratiti al evo ima se moze se
Za narod nema 1000KM minimalan ista bagra kao i SDA mamu im i jednim i drugim
Kakve koristi mi imamo od toga niko nista nece dobiti sta imas da je država naj bogatija na svijetu,pogledaj Rusiju i njihove poreze i njihovu dobit koliki prostor samo imaju koje blagodati plin,nafta, svi energenti i pogledaj da prosječno ljudi zive kao kod nas sve je to isti mentalni sklop a pogledaj Luksemburg,Svicarsku... Nije stvar u porezu ni bogatstvu nego ko uzme sve te poreze i bogatstvo kupovao ne kupovao domaće isto je to sve
i dje sam sad ja u tim parama
Zato nismo nikad bili siromasniji
inflacija
Meni ne treba ni marka od ove drzave ,odreko sam se pasosa,djeci sam dao danska imena,ne zelim da me veze nista sa ovom drzavom propalom. A vama narode zelim puno uspjeha u buducnosti, Vjeruj te mi ebes zemlju u kojoj je uspjeh napustiti je.
Istina je da je ova zemlja smece. Ali to da tvoja djeca nemaju veze nikako, je prica za malu djecu. Druze moj, ti i tvoja djeca, kao i bilo ko drugi u tudjini, ste stranci do kraja zivota. Pogotovo vi, prva generacija. Lizbet i Astrih Hadzidervisbegovic. Prava danska imena i prezime.
A mi se cudimo zlatanu sto je sinovima dao hriscanska imena...pametan covjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3 miliona za klime, par za novi vozni park, nešto vamo nešto tamo, ode to...
a ima ga ko i trositi
Ima novca samo ne ide u svrhe naroda,Milijarde su završile ko zna na kojim računima.30godina se krade i još se nije pokralo😏😏.Nema jače zemlje od naše 🇧🇦,šta ta zemlja izdrži,nijedna to ne bih.Žalosno je šta se radi ovako jako lijepoj zemlji😏
Sve u džepove uhljeba i beskorisne administracije
Ko ne zarađuje dva puta više nego prije 3 godine neka zna da je u qurcu i da su ga zahebali
ako ovako nastavimo put Doboj-Tuzla bit ce zavrsen za samo 20 godina 🥳🥳🥳