Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocete reci tek sada cete da nas karate, ha..? Majku vam lihvarsku.
@Lufter Kad su nam kožu odrali sa Moratorijumom.
Djubrad odvratna
Dobre su banke dok liže plaća i dok ne prifataš ponude. Kad te tu upecaju e onda si donji kako god okreneš, i naravno da su odvratne na kraju.
E jesu imale sta i prebroditi. Vecinu ljudi odbili za moratorij, nastavili redovno uzmati lopatom, a odabranu klijentelu pocastili. Da se razumijemo ko njih uopce kontrolise ili moze nesto? Agencija za bankarstvo je realno jos veci lihvar...
Banke NARODU
To je nama bitno, da su banke i uhljebi prebrodili pandemiju. A mi ćemo lahko...
Samo teska budala moze uzeti kredit u danasnjem vremenu
A bas sam se bio zabrinuo za njih
samo se hvalite glupostima a cinjenica je da vase mjere moratorija nisu nikom koristile, naprotiv. Ko je duzan opet mora vratit sve pare a banke u gubitku zbog rezervisanja...bacate prasinu u oci narodu
Ne postoji način da banke propadnu jer profitiraju na tuđoj nevolji, bijedi i sujeti.
Ma to je najbitnije, nije bitno sto mi nemamo para vise... bravo!
Banka ce uvijek prezivjeti jer one kovaju sistem, korisnici istih uvijek gube.
Banke se bave sa pozajmljivanjem novca i to oni zovu investicija, ali jedini riziko koji imaju jeste da li će pozajljivač i korisnik kredita moći vraćati novac. Sad ni privatne osobe niti firme imaju veliki rating.
legalizovana banda i pljačkaši
Pitajte njihove klijente jesu li prezivili pandemiju
jesam sa 280km a plata mi smanjena 40% već 8 mjeseci. A imam troje iza sebe. zakonski LIHVARI
Ja sam se stvarno bio zabrinuo za bankare i mislio kako ce oni jadni ovo prezivjeti.Sto je stanje gore i vise sirotinje,bankari vise profitiraju.Trenutno nema veceg zla od bankarskog sektora,umjesani su u svako zlo koji se desava na ovom svjetu.
Ma ionako na kraju nece novac imati vrijednost. Ide se ka digitalnom novcu. To je plan sistema. Tako da uopste nije ni bitno sta se desava s novcem kad ce uskoro izgubiti vrijednost
Baš sam se zabrinuo za bankarski sistem. Toliko se sekiram, da sam mislio otvoriti još par tekučih računa koje necu koristiti, samo da im plačam provizije.