Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo preko 600 milionera i 100 multimilionera, 80% ratni profiteri i moderni robovlasnici
@VinnyTheTruth BINGO "KUPUJMO DOMACE " PLATA=700KM
@VinnyTheTruth NAJGORE OD SVEGA JE DA IMAMO VAS UZP MANJINU
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bogarstvo se konsolidira u top 1% stanovništva. Eto vam kapitalizam, gdje se bogati sve vise bogate a siromasni su sve siromašniji.
Hvala Bogu da nema krize. Zasto prozivate ljude, a ne poreznu upravu. Oni ne rade svoj posao.
Al, zato nedo bog da obicni jado sebi uveze golfa 4 da moze ici na, posao, to ne moze nikako. Dabogda ti trebalo dzavo lihvarska, usrana.
Eno ga sad na olx-u, cjena mu 180 000KM hahaha
Svi koji su kupili skupe aute platili su porez i carinu bih a odakle im pare to vidite sa ovima sto glasate za njih i bucate se za svake izbore ia sto se tice plata niko nemora radit ako je plata mala trazis gdje veca
Zato je plata kod njega 400 marki i kad neki radnik zaboravi svjetlo negdje ugasit svima se odbije po 10% plate.
Nema auta dok ga italijan ne napravi
Nije iz Gruda nego iz Čitluka ovi u Grudan i neznaju kako izgleda Ferrari
Toliko o ugroženosti.
budi žigolo i vozi Ferari
E moj Boze, neki trose na samo jedno auto tolike pare, a neki nemaju sta da jedu. Za taj jedan automobil moglo se rijesiti stambeno pitanje bar 12 porodica. Ovi sto su "parali" valjda ne misle o tome da na ovom svijetu nece zivjet vjecno.
kad god vidim vozilo sa nasim tablicama da kosta preko 100k prvo sto pomislim nije ga zaradio posteno garant
@Kretenizam_u_najavi to je tako kod nas sta ces
@Kretenizam_u_najavi kad ne razumiješ ekonomiju i kad si zavidan. dođi malo kod nas u hercegovinu da se nagledaš
Neka je kupio kako god, uspio je i skidam kapu, jbg ko zna taj zna, a ko ne zna sjedi dva!
Na robovima se lako uzimaju skupe stvari
E ovaj clanak je kao odgovor svima koji kazu pustite "sirotinju" da sverca cigare, a oni po 100.000 maraka robe u gepeku prevlace (placaju to kesom).. I onima koji se bune da kladionice treba oporezovati (2 milijarde poreza godisnje) E sad gledajte sta ta "sirotinja" uvozi...A naravno ima i ljudi koji vode biznise i zaradjuju da ne kazem posteno ali prilicno posteno...
čime se ovaj kupac Ferarija bavi. jel ima rudnik zlata i sigurno tržište il je droga u pitanju. kad je tako uspješan zašto ne patentira taj recept uspjeha i podjeli ga kako bi cijela BIH stala na zelenu granu. a ja kažem da se niko ne može obogatiti, a da nekog nije ojadio, opljačkao, pokrao. ovakve kao ovi uvoznici ovako skupih auta treba. odmah uhapsiti pa neka oni dokazuju porijeklo novca.