Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Zuckerberže, valja i tebi na ljeto krenuti po maline.. Nema više zafrkancije 😀
A fb težak 70 milijardi $,i to bez kineza i rusa,
Malo je 40 000, zveknute ih milion po danu.
Ovaj FB prodaje ... informacije logicno .... ali ne brinite se .... ja sam se registrovao sa orginal isteklom vozackom dozvolom Tom Cruise-a .... kad su mi trazili pristup "log in-u" ... Nisu mi vise nikad trazili dokument..
Uh al su ih naguzili. 40 hiljada dolara zarade od nekoliko oglasa...
40 k pa to je njima sm8jesno..mogu jos 500 godina krsiti i da ne osjete ...puno je milijardi u fb
da hoću otkrit da su moje zloupotrebili da ih uzmem jedno 100 000
A da vise i tom vnogetu od FB-ka dodje kraj
Dok je ovaca, bice i vune, ali i ozivjelih epidemija ospica i slicnih sranja zbog "FB-mama" protiv vakcina
Ovo je pocetak kraja facebooka
nismo ni svjesni sta rade od nas, nekada se trebalo provoditi mali milion anketa kako bi saznali sta ljudi vole, sta bi se moglo prodati tim ljudima. Danas vam CIA udje na fejsbuk i za 5 minuta ima sve potrebne podatke, tim rusi vlade, rusi drzave, saveze. Nametnuli su nam nacije. Kao mali smo mogli izaci napolje igrati lopte sa djecom a da ni ne znamo kako se zovu i a ne koje su nacije. Danas to nije moguce, ako dijete druge nacije cuje da mu se drug zove Marko gleda ga drugim ocima
@mechanic1996 Ko zna taj i ima
Deri djubrad, sve to treba ukloniti ostaviti viber, messenger i instagram. Facebook je postao propaganda, vise reklama vidim nego slika rodbine.
@mechanic1996 instagram i whatsapp, kao i fb messenger su sve facebook owned
@mechanic1996 viber je osnovao i programirao jedan oficir tehničke službe izraelske armije