Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bombate
Ukratko, okaci macku o rep pricu o paletari.
Ja sam davno govorio da se nikada niko ogrijati peletom nece iz te fabrike,jer je to ubleha Dine i Adnana koja se žvakala pred izbore svakodnevno.
Kakva prevara pa da krenu proizvoditi pelet bila bi cjena 280 po toni, a obako ce ostati ona fiksirana od Vlade. Samo da je narodu teže.
U fazi je: Evo samo što nije. Bit će u predizbornom materijalu za lokalne izbore
Brzi ste, nema sta. Bice peletara za 20god
Znači k*rčina!
Pohlepni i gladni peletari su sami sebe unistili, gledajuci da otmu narodu pare u kratkom roku.Toplinske pumpe ih uveliko siju, sto i jeste puno bolja opcija od peleta.
Zbogom peletara, jasno kao dan.
Dodatne analize wahahahahahahahahahahahahahahaahahahhahahaha neko se dobro ugradio u ovo sve, sad samo treba cekati novo ime koje ce se lagano poceti spominjati kao uticajni gradjanin.
Vi dok to napravite svi ce preci na neko drugo grijanje kao npr. klime, toplotne pumpe itd
a gdje vam je krematorij?
Iz šupljeg u prazno bacate... ofirate se. Recite "ne možemo, ne znamo, ili nećemo"... i gotova priča!
Samo plin
Kasno je za to.
U toku ovog projekta,uspjesno su ukrali do sad pola miliona markica..a ostatak ce uraditi orike pocetka izgradnje...delic..uspjesni ubkehas iz orivatnog sektora..kojo je u zivotu uspio samo ukrasti dva miliona od organizacije ekonomskog predstavljanja Kantona Sarajeva u Dubaiu...
"Trenutno se vrši procjena tržišne vrijednosti ove građevinske cjeline i ispitivanja urbanističkih i prostorno planskih mogućnosti za izgradnju peletare na tom području", kazali su nam. Vjestak da procjenu tržisne vrijednosti za dva dana, a svako moze od Zavod za planiranje idobiti izvod iz prostornog plana za sat vremena. Sram vas bilo. SRAM.