Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast gospođo, mi ćemo saditi maline još dugo godina :D
@DexterMorgan Nizašta drugo i nisi
i nas Fikret Malinar ce bit najutjecajniji malinar u svijetu
Fatima ne voli školu, Fatima voli mahalat, Fatima nema zube BUDI FATIMA 😂
Bolje bi bilo da si ostala u Sa napravila bi uspješnu političku karijeru kao i Bibija bolid.
hahaha jbt Bibija ahahaha
Znala sam da je Sarajka samo po mjestu rodjenja. da je u Sarajevu ne bi ni u kantonu bila medju 30 najuticajnijih
@fragola ovde ne bi znala koje - šta je. Tamo je Bosanka, ovde nije.. 😳
Svaka cast! "BiH ima samo jednu manu a to je njeno političko uređenje i korupcija koja je u tolikoj mjeri uzela maha da je postala prepreka samoj sebi" - ovo je potpuno tacno i unazadilo nas je pola stoljeca.
@mali1 Haj objasni Tomislavu iz Širokog da je Hercegovac Ane Hrvat?!!!
Prednost je obrazovni sistem koji je, srećom, još uvijek velikim dijelom utemeljen na sistemu bivše Jugoslavije koje je iz tog svog obrazovnog sistema iznijela izuzetne stručnjake koji su visoko cijenjeni širom svijeta.
ovdje bi propala ko zeton
Najbrze klizaljke BIH i Jugoslavije, gospodja je trebala nastupiti i na Olimpijadi, pa nije, kazu bila premlada...
I sve kad se sumira sta je zena rekla, moze se reci da je izrekla obican Bosanski lonac. Da nam je zemlja lijepa, puno ljepsa od svih drugih, da ima najmanje mana u odnosu na druge. Da smo obrazovani, ali da se zaposljavamo po familijarnim i kumskim vezama itd... pa da smo obrazovani nebi to radili postovana gospodjo.
Bravo za ovu našu izuzetnu gospođu i sve naše izuzetne,pametne ljude širom svijeta.Na žalost našu državu vode izuzetno nesposobni polupismeni egoisti.
Bas lijepo za procitati🌸Sarajko...bez ljubomore,ironije,cinizma...zelim da uspije svako ko se trudi! Sve najbolje..
Po meni najutjecajniji lik je fikret ZMBT koji je izbio na sami vrh svjetskog kriminala i koji je drzavu srozao na nivo kokosinjca iz kojeg svaki kokosar moze doci i ukrasti kokos. Dakle zvanicno jedan voditelj uz pomoc solaka brojaca glasackih listica iz stranke SDA drzavu postavise kao obican kokosinjac. Selam za Fahrudima Radoncica inace ministra sigurnosti.
Jedva sam dosao do mobitela koliko me pece shupak od kharanja, znam da ste se brinuli gdje sam, samo da vam se javim da sam dobro i ja i Omer
Svaka čast. Da je bogdom više ovakvih osoba među nama.