Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je bitno imati pristup mobilnom internetu. Ne pamtim kad sam koga nazvao, 2-poziva u mjesecu. Po svemu sudeci, hallo mreza je trenutno najjeftinija mreza u BiH..
Kad za ovo čuju naši . . .
BHTelecom na aparatima!
BHT monopolisti
I nasi TELEKOMI ce isto ukinuti roaming ali ce uvesti naknadu za koristenje mobitela na drugim mrezama koja ce biti nesto veca od koristenja roaming-a... :) :)
tako nekako..........nigdje nije skuplja telefonija......nigdje nije manja konkurencija.........nedaju svoj monopol nikome