Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi treba se kandidovati U Ginisovu Knjigu Rekorda da imamo auto-put kroz drzavu sa najvise krivina od 60 do 180 steneni. Ova slika sto je tu je najbolji dio autoputa koji imamo :) pa sada zamislite kako ce izgledati koridor 5C kad se zavrsi 2099 godine :)
Oćel više te AC prema moru...
pitam se dali je platio putarinu ili dabe koristi auto put hmmmmm
ker je SEDZUK, SEOska DZUKela, 100%!!!
ma to je avlijaner cisti! ;-)
Pas je Sodz rase,.....garant
pitate se kako znam? pozdrav od vozaca cisterne!
tacan odgovor je: macka, dobro ugojena
More bit da je Bosanski autogonič
Ili je SODŽ - seoska obična džukela!
Moj konacni odgovor je DOĐ.. \"Domaca obicna đukela\" :D!!!
Odgovor na pitanje ,odgovor je DODJ sto bi se na engleskom zvalo DODGE a znaci domaca obicna djukela
Nema raspisivanja tendera dok se ker ne ukloni sa autoputa!
Bogami je bosanski avlijaner...
Mogli su ovo rijesiti prije dvije godine i da se 01.08.2009 vec pocne sa radovima kad zavrse aktulenu dionicu, al posto je ovo Bosna sve ide usporenim tokom.U normalnim zemljama vec bi imali ugovore za narednih pet dionica.