Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vide da idemo u duznicko robstvo,normalno je da su zadovljni
@zapadnabosna777 Ovo su naše prave gazde, kakvi bakiri, čovići, dodici...
jedino što je ubrzano je iseljavanje...
Citala sam da su samo u Sarajevo ulozili prosle godine oko 200.000 eura ! Svaka cast!
Postivanje zakona gospodo sto nasim politicarima nikako ne odgovar jer ne znaju nista ponuditi osim frke, galamr, panike...
Ko je vidio ista od tih para ahahahahs
Lagite
Zar to nisu krediti? Kako je to investicija onda?
Htjeli su ulozit i u Zenicu da se rjesi zagadjenja pa zastupnici u slupstini ASDA SDA SBB nisu htjeli ni da prisustvuju sjednici kada su dosi strucnjaci da plasiraju plan i rjesenja.Toliko o nasim politickim govn*ma koja su u stanju iz majcine utrobe djete ukrast ako vide tu svoj interes!
BJEZMO U NJEMACKU OVI IZ EBRD LAZU ko cuke ...
Đe su pareee
c@ponta60 pa svaka EU zemlja ima akcise (porez) na gorivo.Drzava DE naplacuje cijenu benzina od 1,20€ za ukupne poreze od 84,66 centi (50,1 centa poreza na mineralno ulje, 15,4 centa ekoloskog poreza i 19,16 centi PDV-a). To je 70,55 posto poreza na litru benzina.
Pitanje u sta je to sve ulozeno ? Ahahahah
Ono kad startas auto pa sa 10 km/h "skocis" na 20 km/h, ubrzalo auto...
Ako EBRD smatra da su uvedene AKCIZE na gorivo REFORMA, e onda smo tek u VELIKIM PROBLEMIMA !
Ovi 300 mio eura ispadne sića spram prihoda od odv-a: preko 2,5 milijarde eura. Samo što se za ove milijarde ne zna gdje završe, a za onih 300 miliona ćemo saznati kroz medije kada se počnu urušavati objekti napravljeni od njih, naravno zbog bh lopovluka