Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece samo zaokruziti otoke, Metkovic i dijelove Hrvatske, nego ce tu nastaviti sa Mostarom, Medjugorjem i citavom Hercegovinom. Lagano ce nacio politicari omastit brkove stopirajuci jos dugo povezivanje Mostara sa svijetom kroz mostarski aerodrom dok ce Split i Dubrovnik raditi pravi posao. Zadovoljicemo se mi pokojom dzamijom i crkvom, jebes povezivanje.
to je super stvar, mnogo ljudi dolazi avionom u du, jer je jug zemlje nažalost i dalje odsječen od ostatka hrvatske.
dubrovacki aerodrom ima ogroman promet, sa pristupačnim cijenama. cestitke
na naselje treba im dati hubijara i konakovića
kad se izdignemo iznad glupog nacionalizma i gledanja ko iza brda kome jamu kopa...mozda,ali stvarno mozda onda krenemo naprijed,umjesto da stalno tapkamo u mjestu i sa suzom u oku sjecamo se nekih davnih i lijepih vremena,hvala i prijatno