Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil je neku dan donio odluku o vještačkoj inteligenciji. Biće to sve dobro ako Bog da. Bil hajr.
Dok se Zrak pretvara u prah, Fadil i njegove ruzne kcerke gomilaju milione.
kaze velicanstveni fadil na hayat tv kad je bio gost za bajram " a ko ima pare ima moc , zar ne" ? FANTASTICNO !!! samo deri ponosne naciste SAMO NEKA JE NASE BOSNE. ista one ovce gore po RS-u
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi bi zeljeznu sipku pokvarili. Sve smo unistili u ovoj drzavi.
Pirlo 1000% se slazem
SDA je u stanju od krokodila , guštera napravit , 😅😅😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je ogledalo firme Zrak d.d Sarajevo na celu sa Ismom Hebibovicem. Direktor koji je pobjegao iz fabrike 2mjeseca i na kraju kad je vidio da je njegovim marifetlucima dosao kraj ponizuje radnike i uplacuje im 26.50 KM naknadu za prevoz.
Sreca vasa pa drug Tito nije ziv, streljao bi vas sve majku vam lopovsku
Sve ovo što se vidi po podrumskim prostorijama to je sredio Benjamin Bektić dipl.ing.metalurgije("šef održavanja")i njegovi trabanti po nalogu Isme Hebibovića. Benjamin se svakom šefu uvlači u guzicu a u Zrak d.d. je došao iz firme Žica gdje je isto letao na sve strane dok je postratni profiteri nisu uništili.
I dalje radi isti posao a svi šute
Jugoslovenski
Sto je to cudo...sve gigante su unistili .. Sta uradise od hidrogradnje jos je pljackaju preko stecajnog Zije Fazlagica
Direktor „Ismo“… pa kako da ne propadne…
Изашли сте на референдуму пре 26 година, и сад се позивате на Југославију и на гиганта у истој. Ако за 26 година нисте били способни нешто да урадите са тим запалитега.
To je Fadil halalio kao i Energoinvest.
Znači, kako su Sebija I Bakir unistili namjensku industriju? Fino, prodajući foru da su Srbi genocidni I da se zbog toga radnici trebaju žrtvovat patriotski I proizvodit metke za džaba, ner Srbi samo što nisu došli da kolju, a on će uzimat pare.
Jugoslovenski
ZRAK je bio gigant do početka rata. To je bila jedna od rijetkih firmi koje su svoje proizvode plasirale na zapadno tržište, odnosno konkurisali su visokim tehnološkim kvalitetom. Firma je propala još 92. godine kada je krenula pljačka imovine i osipanje kadrova. Ove slike preduzeća daju jasnu sliku o tim trenutno zaposlenim ljudima. Da sam menadžer ZRAKA niko od njih ne bi mogao dobiti platu.
Zatvarajte i gasite svjetlo. Ovako se samo zavlacite nista necete dobiti. Snalazi se kako mozes
Ostavite fabriku onakvu kakva jeste i pretvorite je u muzej pod brend „jugoslovenska fabrika“. Ima masa potencijalnih turista stranaca koje to zanima. Od ulaznica lijepo isplatite zaostale plate i doprinose.
Bošnjaci su rak sami sebi u ovoj napaćenoj državi.
Direktor iz sela Cuhovici kod Lukomira sve receno vjerovatno rodak eldara comora iz Lukomira kadar sda.Jad,cemer i bijeda kantona Sarajevo,cobani sa Bjelasnice kolo vode fuj bando smrdljiva🖕🖕🖕