Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je što bi došao Bingo, pa neće moći HDZ biti glavni u Neumu
🪨🪨🪨🪨
Ljudi, Sud u Mostaru donio odluku da je kupovina hotela regularna i naložio da se to završi. Opet, uz pravomoćnu presudu Neum se nešto žali, jer za njih ne vrijede zakoni BiH. Opet ugroženi. Trebaju vlasnici stanova i apartmana u Neumu iz Bosne prenieti dole CIPS i izbacit ove Ustaše iz Opštine.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Uzaludan trud kame.njarski da se zaustavi kupovina od strane bosnjaka. Boli sto nema izbornog zakona, a? 🪨
@Goouser3258655216 sta se desilo, Mile Bosanac promjenio pricu, pa nisi vise nezavisna sumska hahahahahah
ne znam ništa o ovome, ali ja volim ovde da letujem. da imam novca preko solisa apartman bi bio moj......
U suštini svi vi prodajete i kupujete nešto što nije vaše, Zenit je imovna Željezare Zenica koja joj je oteta, TAČKA
Da ga je kupio Covic il Milanovic davno bi to bilo rijeseno,al posto je Bingo ipak ce se malo jos sacekati i tuzakati.
Kakvih 13 miliona? Za Neum? Pokušavam zamisliti personu trulo bogatu do te mjere koja ima za uložiti 13 miliona u posao takvog tipa, i da ih uloži u NEUM . 🤣🤣🤣Jedino ako je tom bogatašu rođak iz Nigerije ostavio 100 miliona preko mail-a.
To je ta čuvena "ugroza" Hrvata. Stanići kupe Ferolektro, ne ispune ni dio usolova iz ugovora i uđu u posjed bez problema. Jedva ih istjerali. Brajković je najveći ulagač u izgradnji, i to sve u "teheranskom" Sarajevu. Primjera je milion o njihovom bezobrazluku i drskosti. Istovremeno, gdje su god su očistili teritrij od svih ostalih, nema šanse da iko osim Hrvata smije i prismrditi. Al tako je na ovom dunjaluku. Ljudska mržnja i pohlepa je prevladala,
Zujite oko Neuma ko komarci oko sijalice ali ipak ostaje Jablanica vaša plaža
@VartaRepublic Senad Džambić vlasnik Binga može kupiti Neum kompletan i nemate pojma koji je to igrač.Ovo sad saga na sudu i sve će to on naplatiti i to s kamatama.Take it easy.
Ne brini, ko zuji taj i ubode.. Pozdrav za bosanski Neun
I oni ustase ..
Problem je što je Bingo, da je Konzum ne bi ih bilo. Nema većih fašista kao u Neumu. BiH je taj grad izgradila a ne profiteri iz Neuma koji poreze ne plaćaju.
Kako Klix promoviše načelnika koji ne izvršava presude i daje mu prostor za opstrukcije i nove naučne teorije ... Sve su to već iznosili, sud presudio ali im ne odgovara da rade po zakonu
Niko nije objasnio kako je zeljezara Zenica, a i grad Zenica ostali bez hotela!? Mozda bi Kulovica trebalo pitati! Bicakcica?
Ni jednima ni drugima ne dajte, to pripada gradu Zenici koji ga je i napravio
Majku li vam u s tashko cigansku.
Tvoju majku?
Neum, na čelu sa načelnikom Jurkovicem, ne želi niti Bošnjake, niti bošnjački kapital. Koliko su samo u Rabranima kršili elementarno ljudsko pravo-dogradnju i prosirenje mesdzida, odnosno danasnje dzamije. Samo lagano, sve ce doci na svoje, Bingo ce na sudu dobiti hotel, a imaćemo iinšAllah i mesdzid u gradu, koji neće nikome smetati. Priča se da je najmanje 30% kuca ispod magistrale već u vlasnistvu Bosnjaka…🇧🇦🇧🇦
Pustite giganta Bosanskog da vam spasi hotel!, politička nebulozo.
Napravil preduzeća od minornog zaliva gradić. Uz to i kanalizaciju 50 kilometara dužnih za susjednu državu. I sad ti ne dozvoljavaju da kupiš svoje.