Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad Dodik ima sve medije, ima da laže onim nenama kako se bori za njih a one bale iz usta od dragosti. Srpska, srpska, srpska a kući udrobi starog hljeba u mlijeko i ugrij na drvima nebil se šta pojelo pa sutra opet branit srpstvo.. Volim što ne mislim da moram branit svoju nacionalnost jer mi je svejedno niko i ne napada.
...srpska posla, otimanje tuđeg i poslije to nazvati otadžbinom svojstveno samo velikosrpskim nacionalističkim govnima. Stoka bi da stavi granicu na Bendbaši kao da je Romanija nekad u Srbiji bila.
Kubura,yebem i tebe i srpsku silu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Više duguje državi poreza i radnicima plata od ovog iznosa. Mile njega čuva dok on hoda sa milionima keša u kesama po regionu i pere novac ili ga ulaže u mutne poslove.
Joj kad se ovaj ko Fahro otme kontroli... :)
poslovan covjek ;)
Vidi mu leptir mashne.
Ko je vama kriv sto nemate para.. TO SE ZOVE BIZNIS
Kupio je i Izetbegović neke medije a da nije morao platiti . Sami se nude.
Gay djikan.
Što se on i Duduk tale na imovini jadnih srbova ... https://m.youtube.com/watch?v=vo1felXGYJU 🎥 Silvestrovo 2017. - YouTube
hebali s.Koreju još bn i biće i gori srbujte prohu će te jest za 2 3 godine
Pa da pojacaju podrsku rezimu pred izbore
Svaka čast ovom gospodinu. Gdje je onaj pjano iz 60 minuta, Dodik nikad jači, a Stanković nikada bogatiji, još par kilometara i uvezaše auto putem Banja Luku i Doboj, a za dvije godine i Bjeljinu, napravili nov Klinički centar, Zgradu Vlade RS, novu zgradu RTS. Šta je to napravila Sarajevska minder ekipa, okružena lažnim vjernicima, ulemom i ratnim zloćincima sa prefiksom lažnih heroja i ratnih profitera, naravno ništa. Na izborima 2018 godine jedini gubitnik je Bošnjački narod
Nije nista napravila ova sarajevska kao ni laktaska lopina. Prestani da lazes samog sebe, RS kao i Federacija u nikad gorem stanju i svake je godine sve gore i gore. Moramo se svi prestati lagati jer nikom nije dobro. Kad narod nema nista, zadovoljan je i mrvicama! Pokrali su milijarde a nista niko nije napravio. Kakvi crni autoputevi, jesi ikad vidio pravi autoput?Ceste lose kvalitete a po metru najskuplje na svijetu!!!
Sta ima srpski narod od brzih cesta i nove zgrade tv i vlade?!
Kad sam vidio ATV, ja konto da nije uz'o od Fahra(tvrdo A) Alfu. Mislim kud se ovako prave tajkuni...
FOahrooo
Sad ce on kupiti Dudku i izbore
Donja usna se pomjera dok priča, a gornja miruje kao kamen...nevjerovatno kako može da izgovori slovo O............................
to rade to rade gangsteri iz vlade...